Η Tommy G κι ο Γ. Μιχαηλίδης μας έχουν τα πιο sexy μακιγιάζ γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Ok! Αγαπάμε το μακιγιάζ! Αλλά απ’ όλα τα μακιγιάζ του κόσμου αγαπάμε περισσότερο τα καλοκαιρινά μακιγιάζ. Γιατί στα καλοκαιρινά μακιγιάζ η επιδερμίδα δείχνει πάντα πιο λαμπερή, μαυρισμένη και sexy με τις ευλογίες και της τερακότα, τα μάτια είναι πιο φωτεινά με τις champagne σκιές και τα χείλη φοράνε τα πιο έντονα χρώματα όπως φούξια ή πορτοκαλί.

Και το μακιγιάζ της Tommy G για την νέα summer collection είχε όλα όσα σου είπα παραπάνω. Και για του λόγου το αληθές α) είμασταν εκεί και β) τραβήξαμε photos από την backstage προετοιμασία με τον official make up artist της Tommy G, Γιαννη Μιχαηλίδη και τη Samantha Morisson, την νέα μελαχρινή καλλονή παύλα μοντέλο του brand που αγαπάμε (για δύο λόγους το αγαπάμε: 1. γιατί είναι ελληνικό 2. γιατί εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο ωραία προϊόντα μακιγιάζ σε υπερτέλειες τιμές!), ενώ το shooting της νέας καμπάνιας έγινε από την φωτογράφο Κατερίνα Αυγερινού.

/

Ο νέος summerish κατάλογος της Tommy G μας δείχνει τέσσερα διαφορετικά make up, όλα από τον Γιάννη Μιχαηλίδη ενώ εδώ θα βρεις και μερικά ολοκαίνουρια προϊόντα. Σημείωσε:
– Νέες teracotta για ultra sexy αποτέλεσμα στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις…

/
Οι Sohal Teracotta στις τέσσερις νέες αποχρώσεις κοστίζουν €14.90. Smart τιμή σε smart μέγεθος που σου κρατάει πολύ περισσότερο από μια σεζόν (ακόμη και αν πρόκειται να απλώσεις το προϊόν σε όλο σου το σώμα 😉

Επίσης, στην καλοκαιρινή συλλογή θα βρεις και τα νέα Sheer Finish Powder σε έξι αποχρώσεις που αφήνουν το πρόσωπο λαμπερό, φωτεινό και fresh και νέες αποχρώσεις στα Dual No Transfer Lipsticks, αυτά τα διπλά κραγιόν που μοιάζουν με lipgloss αλλά μένουν σταθερά στα χείλη και τους χαρίζουν πολύ πλούσιο χρώμα!

/
Το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω στα χείλη του μοντέλου είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού δύο προϊοντων: του Lipstick no 35 (€10.90) και του Dual No Transfer n.6 (€12.99)

/

Stay tuned γιατί σύντομα εδώ στο TLIFE ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα μας δείξει How To για μερικά ultra sexy καλοκαιρινά make up. Και… stay tuned για έναν ακόμη λόγο: σύντομα η Tommy G λανσάρει Body Splash, αυτά τα τέλεια αρώματα σώματος χωρίς αλκοόλ σε τιμή που δεν φαντάζεσαι και μυρωδιές που ξελογιάζουν.

Θα έχεις νεότερα μόλις φτάσουν στα χέρια μου 😉

Read More

And More