Η Tyra Banks λάνσαρε σειρά μακιγιάζ για το τέλειο… smizing! Τι είναι το smizing; Δες εδώ!

Η Tyra Banks (την οποία δεν πολυσυμπαθώ, αλλά εδώ η γνώμη μου περισσεύει!) αποφοίτησε πριν λίγο καιρό από το Harvard Business School. Και αναρωτιέται κανείς γιατί ένα top model που εδώ και χρόνια έχει στρωμένη καριέρα και το Next Top Model που παρουσιάζει πάει εξαιρετικά καλά, να στρωθεί ξανά στο διάβασμα.

Η απάντηση δόθηκε πρόσφατα από την ίδια όταν μας ανακοίνωσε ότι μόλις κυκλοφόρησε την δική της σειρά καλλυντικών. Μια σειρά καλλυντικών η οποία δεν φέρει απλώς το όνομά της, αλλά την οποία χειρίζεται εκείνη και σε εμπορικό επίπεδο.

/
Και υπάρχει κάτι πολύ πιασάρικο σε αυτή την σειρά γιατί εδώ, όπως είπε και η Tyra Banks μιλώντας στο αμερικάνικο People, θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να κάνεις το τέλειο Smize. Τι είναι το Smize; Ουσιαστικά πρόκειται για όρο που έχει καθιερώσει η ίδια η Tyra Banks και σημαίνει smile with your eyes, να γελάς δηλαδή με τα μάτια σου!

Αυτή την στιγμή η σειρά περιλαμβάνει εννιά προϊόντα: κραγιόν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, μάσκαρα, ένα ρουζ σε στικ, bronzer, highlighter, ένα eyeliner με δύο άκρες εκ των οποίων η μια είναι κορέκτορας, δηλαδή διορθωτής, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος κατά την εφαρμογή. Οι τιμές κυμάνονται από $34.50 έως $74.50 και ακολουθείται και εκείνη η λογική της Avon αφού κάποια μπορεί να γίνει πωλήτρια των beauty προϊόντων της Tyra Banks με σημαντικό κέρδος.

Το default: τα προϊόντα προς το παρόν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα αλλά υπάρχει πάντα η λογική της online αγοράς στο Tyra.com

Η ερώτηση είναι: θα αγόραζες τα καλλυντικά μιας διάσημης χωρίς να τα έχεις δοκιμάσει μόνο και μόνο γιατί είναι διάσημη; Ψήφισε στο poll παρακάτω!

Read More

And More