Υπάρχει εταιρία που σου δανείζει βερνίκια για ένα μήνα! Το ερώτημα είναι: θα δανειζόσουν ποτέ;

Θυμάσαι στην ταινία Sex and The City που η Carrie Bradsaw είχε προσλάβει μια βοηθό για να να βάλει σε τάξη την ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Mr Big; Και θυμάσαι που αυτή η βοηθός είχε μια τσάντα Louis Vuitton την οποία είχε νοικιάσει; Και αυτό το info είχε εντυπωσιάσει τόσο την Carrie (δεν έχει σημασία και να μην εντυπωσιαζόταν αλλά πάντα μας αρέσει να μιλάμε για την Carrie)!

Λοιπόν, σκέψου ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο για βερνίκια! Μια ολοκαίνουρια υπηρεσία η οποία σου νοικιάζει βερνίκια τα οποία θα σκεφτόσουν να αγοράσεις λόγω κόστους. Και αλήθεια, μου έχουν φτάσει πολλά μηνύματα από εσάς που λένε ότι το τάδε βερνίκι είναι τέλειο αλλά πολύ ακριβό για να το αγοράσεις και να το δοκιμάσεις!

Η εταιρία με την εμπνευσμένη ιδέα λέγεται lacquerous, είναι αμερικάνικη (αν σου μπήκαν ιδέες ξέχασέ το, λειτουργεί μόνο στην Αμερική) και λειτουργεί πολύ απλά ως εξής: Μπαίνεις στην σελίδα, κάνεις log in και βάζεις στην λίστα σου (Lust List) τρία βερνίκια της επιλογής σου. Μέσα σε λίγο διάστημα τα βερνίκια αυτά θα έρθουν στην πόρτα σου, θα τα κρατήσεις για ένα μήνα και θα τα επιστρέψεις. Τον επόμενο μήνα σου έρχονται τα επόμενα τρία που θα επιλέξεις. Και το κόστος όλο αυτού είναι 18 δολάρια που σημαίνει πολύ λιγότερο από το να αγοράσεις ένα μόνο βερνίκι επιλεκτικής.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ιδέα; Θα ήθελες κάτι αντίστοιχο να υπάρχει στην Ελλάδα; Εγώ το βρήκα ωραία ιδέα εκτός αν πια η συλλογή σου είναι κάπως έτσι!

Ας ψηφίσουμε!

Read More

And More