Μεγάλο beauty bazaar από την Vichy! Μάθε περισσότερα!

Ένα mini beauty gallop και μια beauty είδηση: Από που αγοράζεις κρέμες;
α) Καταστήματα καλλυντικών
β) Φαρμακείο
γ) Δεν έχω πρόβλημα

Αν οι απαντήσεις σου κινούνται μεταξύ α και β κατηγορίας προχωράμε με κάτι ευχάριστο! Η Vichy κάνει beauty bazaar σε προϊόντα της με έκπτωση που φτάνει μέχρι και το 30% και μας δίνει την τέλεια αφορμή να επισκεφτούμε το φαρμακείο της γειτονιάς μας!

Και για να φτάσεις διαβασμένη μέχρι την πόρτα του φαρμακείου σημείωσε (ή τύπωσε) την λίστα με τα προϊόντα που συμμετέχουν στην έκπτωση:

1. Aqualia thermal (Legere, Riche): 24ωρη ενυδατική, καταπραϋντική και τονωτική φροντίδα κατάλληλη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
2. Aqualia Antiox (PNM, PS): 24ωρη ενυδατική και αντιοξειδωτική φροντίδα για πρόληψη και ανάπλαση. Για γυναίκες άνω των 25 ετών.
3. Liftactiv DS (PNM, PS, Nuit) και Liftactiv DS 30 ml (PNM, PS): Πρόκειται για την πρωτοποριακή, αντιγηραντική κρέμα της Vichy η οποία επανενεργοποιεί την πηγή νεότητας του δέρματος με τη δύναμη της ραμνόζης. Για γυναίκες άνω των 40 ετών.
4. Liftactiv Reti Ha (Jour): Ρυτίδες μόνιμες, αναστρέψιμες, πρωτογενείς για γυναίκες άνω των 30 ετών.
5. Neovadiol GF (PNM, PS, Nuit): Για την γυναίκα στην εμμηνόπαυση. Για την αποκατάσταση της πυκνότητας και αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας. Προσφέρει ανόρθωση των ζυγωματικών, μείωση της χαλάρωσης του λαιμού και ανάπλαση του περιγράμματος του προσώπου. Για γυναίκες άνω των 50 ετών.
6. Cellebiotic (Jour, Nuit): Για αποκατάσταση σε ορατά συμπτώματα στην επιδερμίδα, όπως θαμπή και άτονη επιδερμίδα, έλλειψη ζωντάνιας, ξηρότητα και χαλάρωση. Για γυναίκες άνω των 60 ετών.

Read More

And More