Ξέρουμε ακριβώς τι προϊόντα χρησιμοποίησαν σε μακιγιάζ και μαλλιά οι Άγγελοι της Victoria Secret!

Τα μοντέλα της Victoria Secret δεν είναι ακριβώς μοντέλα. Είναι Άγγελοι. Και το πιάνω για αρχή από τα θεϊκά κορμιά τους. Και σταματάω εκεί. Και λέω, μιας και δεν μπορούμε να έχουμε αυτό το σώμα, ας κάνουμε μια προσπάθεια να αντιγράψουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Τα οποία σε κάθε show είναι σχεδόν ίδια. Γιατί οι Άγγελοι δεν ακολουθούν τις τάσεις. Είναι θέμα από μόνες τους!

Και κάπως έτσι μετά από εντατική ανάγνωση 416515 διαφορετικών posts που έγιναν ανά τον κόσμο για το πιο sexy show στον κόσμο, συγκέντρωσα και σου μεταφέρω με κάθε λεπτομέρεια την beauty προετοιμασία τους αλλά και ποια προϊόντα χρησιμοποίησαν ακριβώς οι experts που τις ανέλαβαν.
Αλλά πριν από αυτό, σημείωση συντάκτριας: την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές προσπαθώ παράλληλα να μαζέψω το σαγόνι μου από το πάτωμα (και αυτό λέγεται… multitasking).

Οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ των Αγγέλων!
/

Γι’ αυτό το μαγικό αποτέλεσμα χρειάστηκε να δουλέψουν 30 make up artists εκ των οποίων οι 10 ασχολήθηκαν μόνο με το body make up (aka μακιγιάζ σώματος), το οποίο σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν είχε πολλά bronzers και λάδια. Οι υπόλοιποι 20 έκαναν focus στο μακιγιάζ των 47 μοντέλων (συγνώμη, Αγγέλων!). Ο lead make up artist του show ήταν ο Dick Page ο οποίος σχολίασε σχετικά: “Η βασική αρχή ήταν όχι σκληρές γραμμές στο πρόσωπο και όχι contouring!”. Και πράγματι, το βασικό προϊόν δεν ήταν η μάσκαρα ή τα bronzers αλλά ένα κρεμώδες προϊόν σε κόκκινο χρώμα της Kryolane (cream face paint) το οποίο χρησιμοποιήθηκε με έναν μοναδικό τρόπο: “Το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιούν στις θεατρικές παραστάσεις για να βάψουν παιδάκια γιατί βγάζει προς τα έξω μια μοναδική νεότητα και φρεσκάδα! Εμείς, αντί να το χρησιμοποιήσουμε μετά το foundation το απλώσαμε πριν ακριβώς πάνω στα μάγουλα με τα δάχτυλα. Από πάνω βάλαμε ελάχιστο bronzer και foundation τοπικά στα σημεία που χρειάστηκε. Το να βάζεις το ρουζ πριν το make up σε κάνει να δείχνεις αμέσως πιο φρέσκια και ζωντανή!”.

Σε επόμενο στάδιο ο Dick Page χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές σκιές Shiseido από την σειρά Shiseido Shimmering Cream Eye Color (οι αποχρώσεις είναι οι: Sable, Caviar και Shoyu) για να δημιουργήσει ένα smudged smokey και το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με ένα touch lipgloss στα χείλη.
Η όλη ιδέα ήταν η εξής: “Δεν παίρνεις κορίτσια που δείχνουν τέλεια και τα αλλάζεις!”, είπε ο Dick Page.

Οι λεπτομέρειες για τα μαλλιά των Αγγέλων!

Leader στο hairstyling ήταν ο Akki ο οποίος είπε: “Ήθελα τα μαλλιά τους να δείχνουν περισσότερο chic, φορέσιμα και απλά από την στιγμή που το show έγινε στο Λονδίνο και αυτή είναι η εκεί λογική” και συνέχισε: “Το hairstyling απαιτούσε πολλά extensions κυρίως για να δώσουμε όγκο και όχι μήκος στα μαλλιά, άπειρα μπουκάλια από τη Mega-Lift Mousse της Victoria Secret και περίπου οκτώ ρόλεϊ σε κάθε κεφάλι”.
Ο Akki έκανε μασάζ με την mousse πάνω στις βρεγμένες ρίζες κι έπειτα έκανε πιστολάκι στα μαλλιά με το ghd classic curl tong. Χώρισε τα μαλλιά σε μεγάλες τούφες, τύλιξε με ρόλεϊ και ακριβώς πριν ξεκινήσει το show τα αφαίρεσε, ανακάτεψε με τα δάχτυλα για να δημιουργήσει ένα πιο messy αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε το hair styling με το So Sexy Shine Serum της Victoria Secret.

Read More

And More