Το πρώτο προϊόν που κάνει λεύκανση δοντιών όπου κι αν βρίσκεσαι!

Ας συμφωνήσουμε όλες ως προς το εξής: μια συνώνυμη λέξη για το κατάλευκο, λαμπερό, υγιές χαμόγελο θα ήταν η λέξη ομορφιά! Γιατί πραγματικά δεν έχω δει κανένα κορίτσι εκεί έξω που όταν χαμογέλαει και αποκαλύπτει τα κατάλευκα δόντια της να μην είναι όμορφη!

Και ας συμφωνήσουμε και σε κάτι ακόμα: ότι μέσα σε μια τόσο έντονη και απαιτητική καθημερινότητα που οι περισσότερες βρισκόμαστε on the go δεν είναι εύκολο ούτε να αποκτήσουμε αυτό το χαμόγελο ούτε και να το διατηρήσουμε!

Λοιπόν, προτού βιαστείς να συμφωνήσεις με το δεύτερο part άκουσε αυτό το huge νέο! Η YOTUEL, η πρώτη καλλυντική οδοντόκρεμα στον κόσμο που δημιουργήθηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, μόλις λάνσαρε ένα (ακόμη!) μαγικό προϊόν: την πρώτη πένα λεύκανσης δοντιών YOTUEL Pen που λειτουργεί πρακτικά ως teeth gloss!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/23_6/YOTUEL_pen.jpg

Ανακάλυψε τη YOTUEL Pencil για λαμπερό, κατάλευκο και υγιές χαμόγελο πάντα και παντού!

Η YOTUEL Pen που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά είναι μία χρηστική και καλλυντική Πένα λεύκανσης που αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες και προσφέροντας δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα. Και για να γνωρίζεις ακριβώς όλα εκείνα τα οφέλη που σου προσφέρει αυτό το μαγικό προϊόν από την στιγμή που θα το βάλεις στην τσάντα σου αλλά και το καθημερινό σου beauty routine, μέτρησε:
– Αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες με Carbamide Peroxide (για 60 εφαρμογές).
– Βελτιώνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών λόγω του φθοριούχου καλίου.
– Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

Καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL Αll in one για ολοκληρωμένη φροντίδα!

Επιστρέφοντας σπίτι σου, διατήρησε το λευκό σου χαμόγελο 24/7 με την μοναδική καλλυντική οδοντόκρεμα ΥOTUEL all.in.one η οποία κατέχει ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:
– Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή.
– Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-)
– Προστατεύει. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια.

Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

Για να μάθεις περισσότερα για το μυστικό της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας για λευκότερα δόντια, ακολούθησε την YOTUEL στην επίσημη σελίδα στο facebook, δηλαδή εδώ αλλά και στο instagram στο @Yotuel_Greece

Read More

And More