YSL Black Opium: δες το film με την Edie Campbell για το πιο sexy άρωμα του Φθινοπώρου!

Αν ακούσεις από κάποιον “Μου λείπει το άρωμά σου” τότε ξέρεις 1. ότι έχεις βρει εκείνο το ultra sexy άρωμα που σε αφήνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη (και να μην το αλλάξεις ποτέ!) 2. αυτός ο κάποιος σε έχει ερωτευτεί.

Αν πάλι δεν το έχεις ακούσει, μόλις εντόπισα εκείνο το άρωμα που θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εκείνη την πρόταση με τις παραπάνω πέντε λέξεις!

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο Black Opium του Yves Saint Laurent. Το άλλοτε κλασικό άρωμα του οίκου αποκτά μια rock και ultra sexy διάθεση και απευθύνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη γυναίκα. Ποια είναι αυτή; Θηλυκή και αισθησιακή, ακαταμάχητη, παρορμητική, rock αλλά ταυτόχρονα chic, μια γυναίκα απαλλαγμένη από κοινωνικές συμβάσεις που αναζητά την περιπέτεια και ζει τη ζωή της έντονα. Μόνο αυτή θα μπορούσε να φορά αυτό τον απαγορευμένο χυμό αδρεναλίνης που οδηγεί στον εθισμό. BLACK OPIUM, το πρώτο Coffee Floral άρωμα , μια δημιουργία των αρωματοποιών, Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc και Olivier Cresp που παίζει με την ένταση ανάμεσα στο έντονο σκοτάδι και το εκτυφλωτικό φως.

Το film
Εδώ και αρκετό καιρό σου είχαμε γράψει εδώ ότι το ανατρεπτικό top model, Edie Campbell είναι η νέα μούσα του Yves Saint Laurent. Και είναι η ίδια που πρωταγωνιστεί σε αυτή την καμπάνια για το νέο Black Opium. Όσο για το film; Είναι ό,τι πιο δυνατό έχω δει τελευταία σε film που αφορούν αρώματα.
Bonus info: επειδή είναι σίγουρο ότι θα αναρωτηθείς, σημείωσε το τραγούδι: WANKELMUT & EMMA LOUISE – My Head Is A Jungle.

Για πες! Δεν σε πείθει τόσο ώστε να γίνει το επόμενό σου άρωμα;

Read More

And More