#coloryourmoments! Πώς η βαφή μαλλιών Keratin Color με έκανε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά!

Στις επόμενες γραμμές θα σου περιγράψω ένα ταξίδι γεμάτο χρώμα. Ένα ταξίδι αισιόδοξο. Ένα ταξίδι που πρέπει να απολαμβάνεις καθημερινά χαζεύοντας έξω από το παράθυρο χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός. Γιατί το μάθημα εδώ είναι να μάθεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σου! Και μέσα από αυτή την συνεργασία εγώ έμαθα! Ή, μάλλον, η βαφή Keratin Color του Schwarzkopf με δίδαξε!

Ήταν περίπου αρχές Σεπτεμβρίου όταν χτύπησε το κινητό μου και μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια ενέργεια που θα έτρεχε τους επόμενους μήνες. Η ενέργεια αφορούσε την βαφή Keratin Color του Schwarzkopf και φυσικά η πρώτη μου αντανακλαστική αντίδραση ήταν η εξής: “δεν βάφω τα μαλλιά μου γιατί α) μου αρέσει το χρώμα μου β) ευτυχώς για κάποιες άσπρες που έχω το brand σας έχει προνοήσει με το Root Retoucher. Βεβαίως, αν θέλετε, η μαμά μου είναι φανατική του brand!”. Αργότερα, κατάλαβα ότι η ενέργεια αυτή ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι που είχε ως αποστολή να χρωματίσει την καθημερινότητά μας και να μας φροντίσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που η περιποιητική βαφή Keratin Color χάρη στην Κερατίνη που χρησιμοποιεί και στα 3 βήματα της διαδικασίας βαφής, φροντίζει τα μαλλιά.

Η ενέργεια ήταν η εξής: η Keratin Color σε αποκλειστική συνεργασία με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη επρόκειτο να εγκαινιάσουν το διαγωνισμό Color your Moments δίνοντας την ευκαιρία σε 15 τυχερές να ζήσουν την εμπειρία μιας προσωπικής, επαγγελματικής φωτογράφισης και να κερδίσουν βαφές στην απόχρωση της προτίμησής τους για 1 χρόνο! Μοναδική προϋπόθεση: να κάνουν focus σε ότι χρωματίζει τη μέρα τους, να το απαθανατίσουν και να ανεβάσουν την φωτογραφία τους στο instagram ή στο facebook χρησιμοποιώντας το hashtag #coloryourmoments, ένα hashtag που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε περισσότερες από 2.700 δημοσιεύσεις τις οποίες μπορείς να δεις εδώ.

Ο δικός μου ρόλος μαζί με τις υπέροχες Μυρτώ Κάζη και Κυριακή Χαριτάκη ήταν να φωτογραφίζουμε και να ανεβάζουμε και τις δικές μας… χρωματιστές στιγμές ή ό,τι χρωματίζει τη μέρα μας!

Και αυτό είναι το σημείο που αγάπησα περισσότερο: να εστιάσω στα θετικά, στα χρωματιστά σε όλα εκείνα τα υπέροχα που ξεχνάμε πόσο υπέροχα είναι και τα θεωρούμε δεδομένα. Σε εκείνο το ηλιοβασίλεμα που είδαμε με τον καλό μας το καλοκαίρι και που έβαψε τον ουρανό μοβ, σε εκείνη την αγκαλιά της αδερφής μας- μαμάς μας- κολλητής μας που είναι ζεστή και τρυφερή και ζωγραφίζει τη μέρα μας. Σε εκείνη τη ρουτίνα που έχω να αγοράζω λουλούδια κάθε Τρίτη και να στολίζω τα βάζα μου. Λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός και πριν ανεβάσω την πρώτη photo στο instagram μου εκείνο το ηλιοβασίλεμα είχε ήδη ξεχαστεί, με την αδερφή μου είχαμε τσακωθεί 100 φορές (μόνο αν έχεις αδερφή ξέρεις πόσο ασήμαντοι και αστείοι είναι αυτοί οι καβγάδες!) και τα είχαμε βρει άλλες 1000 και το να διαλέγω λουλούδια τις Τρίτες περιορίζονταν στο “δεν πρέπει να μένουν αστόλιστα τα βάζα”. Και μετά, όλα αυτά έγιναν στιγμές που χρωμάτιζαν τη μέρα μου. Και μετά έμαθα να βλέπω την καθημερινότητα αλλιώς!

Ο διαγωνισμός έληξε και δώσαμε όλες μας ραντεβού στο studio ATH για την φωτογράφιση με την Ρούλα Ρέβη. Από αυτό το shooting μου έμειναν κάμποσες ώρες χαράς, πολλά κοριτσίστικα πειράγματα με τα κορίτσια που οοοολο αυτό το διάστημα συνεργαζόμασταν και φυσικά ένα τέλειο πορτραίτο από την one of the kind, Ρούλα Ρέβη η οποία εκτός από εκπληκτική φωτογράφος (το γνωρίζεις!) είναι και υπέροχη οικοδέσποινα (ίσως να μην το ξέρεις)!

Παρακάτω, μερικές backstage στιγμές που συγκέντρωσα για σένα…

“Η βαφή μας Keratin Color από τον Schwarzkopf είναι ένα brand που ξέρει καλά τη γυναίκα, δημιουργεί καινοτομίες και της προσφέρει φανταστικά προϊόντα που ομορφαίνουν την κάθε στιγμή της. Και από αυτά τα προϊόντα, η Keratin Color έρχεται όχι μόνο να μεταμορφώσει το χρώμα των μαλλιών μας, αλλά να μας αλλάξει τη διάθεση”, είπε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail της Henkel στην παρουσίαση- έκθεση όπου αποκαλύφθηκαν τα πορτραίτα μας και μέσα από αυτή την καμπάνια κατάλαβα ακριβώς τους λόγους!

(Και) παρακάτω μερικά από τα υπέροχα πορτραίτα των γυναικών που ζουν ανάμεσά μας μέσα από τον φακό της μοναδικής Ρούλας Ρέβη!

Αντί επιλόγου: Ένα από τα ομορφότερα project που συμμετείχα ποτέ έφτασε στο τέλος του! Αλλά έχω δώσει αυτή την υπόσχεση στον εαυτό μου: να μην ξεχνάω να κάνω focus καθημερινά σε ό,τι χρωματίζει τη μέρα μου! Γιατί πάντα υπάρχει κάτι! Θα δεις! Για αρχή υπάρχει η Keratin Color! Η συμβουλή της beauty editor σου, λοιπόν, είναι: ξεκίνα από τα μαλλιά σου!

Last but not least: Thank you Keratin Color και Ρούλα Ρέβη για το ταξίδι. Και το πορτραίτο, φυ-σι-κά!

Read More

And More