Αυτή είναι η χειμερινή συλλογή της Essie!

Απαλές εσάρπες. Ακριβά γάντια. Ο χειμώνας έρχεται και μαζί του μια πολυτελής σειρά από τα καλύτερα της σεζόν. Υπάρχει κάτι για όλους αυτόν το χειμώνα, από το απαλό και χαμηλών τόνων μέχρι το σούπερ προκλητικό. Το χρώμα μπορεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι ευφυείς συνδυασμοί που δημιουργούν μια ποικιλομορφία υφής, εμφανίζονται στο προσκήνιο. Αποχρώσεις που θυμίζουν από διαμαντόσκονη μέχρι την αίσθηση ενός λιωμένου πολύτιμου λίθου, κάθε χρώμα της συλλογής έχει μια ξεχωριστή υφή που σαγηνεύει τις αισθήσεις.

«Τα αντίθετα έλκονται», αναφέρει η Ιδρύτρια και Creative Director Essie Weingarten. «Αυτήν την εποχή, προσανατολίστηκα σε δυνατά παστέλ χρώματα και έντονες, υγρές αποχρώσεις. Για το χειμώνα, έχουμε δει πολλά όμορφα και φωτεινά υφάσματα που έρχονται σε πλήρη ισορροπία με τις σκούρες, μυστηριώδεις αποχρώσεις». Αυτή η συλλογή παρουσιάζει έναν πλούσιο συνδυασμό χρωμάτων και υφών, εμπνευσμένων από τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας.

Σε έναν ιδανικό “parka perfect” κόσμο, κάθε μαύρο σύννεφο θα είχε ένα “sable collar”. Εντωμεταξύ, εσύ μπορείς να είσαι η “shearling darling”g και η αγαπημένη του καθενός με ένα “warm and toasty turtleneck”. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις τώρα είναι να προσέξεις τα γαντάκια σου, “mind your mittens”, και σίγουρα θα φτάσεις στην κορυφή με το “toggle to the top”.

Σημείωσε τις αποχρώσεις της νέας σεζόν!

Shearling darling: Απαλό σαν μετάξι και μαλακό σαν βούτυρο, αυτό το βελούδινο κόκκινο έχει μια βαθιά, σκοτεινή καρδιά που εξάπτει τη φαντασία.
parka perfect: Après ski ή ξενύχτι, αυτό το πράσινο του διαμαντιού κυκλοφορεί επιδέξια είτε στις πλαγιές είτε στις βραδινές εξόδους με εξαιρετική φόρμα.
mind your mittens: Γοητεία, class, διακριτικότητα. Είσαι αυθεντία στους καλούς τρόπους φορώντας αυτήν τη λαμπερή, κασμιρένια γκρι απόχρωση.
sable collar: Μωρό μου, κάνει κρύο έξω. Ζέστανε τη βραδιά με αυτήν τη ζεστή, δαμασκηνί απόχρωση που προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση.
warm and toasty turtleneck: Αυτή η απαλή, γλυκιά μωβ απόχρωση του angora είναι η επιτομή της αποπλάνησης, αλλά πρόσεχε: αυτό το όμορφο «πουλόβερ» δεν είναι καθόλου εύκολο.
toggle to the top: Άνοιξε το δρόμο προς την κορυφή της μόδας με αυτήν την έντονη κόκκινη απόχρωση.

Ενδεικτική Λιανική Τιμή: 12,00€

Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More