Νέα beauty τρέλα: Η mani cam που τοποθετήθηκε στα Emmy εδικά για κοντινά στα νύχια!

Τα νύχια και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από το nail design είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια στην ομορφιά. Κάποτε είχαμε ένα κόκκινο βερνίκι! Σήμερα έχουμε 64212141 χρώματα και άλλες τόσες τεχνικές και το καλύτερο, μια κάμερα ειδική για να τραβάει κοντινό στα νύχια! Και είναι τόσο εξειδικευμένος ο ρόλος της κάμερας αυτής που έχει και όνομα: Mani Cam!

Η Mani Cam στήθηκε πρώτη φορά στα Emmy Awards όπου οι διάσημες κοντοστέκονταν για να βάλουν τα χέρια τους μέσα στην ειδική κάμερα, να δείξουν το mani τους και να πουν με τι βερνίκι έχουν βάψει τα νύχια τους.

Όπως για παράδειγμα η Kelly Osbourne η οποία επέλεξε βερνίκι 190.000 ευρώ. Να εδώ μπορείς να δεις την δική της επιλογή καθώς και πολλών άλλων stars!

Όσο για το αν η Mani Cam επηρρεάζει τις πωλήσεις σε βερνίκια, μια υπεύθυνη της OPI δήλωσε ότι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αλλά σίγουρα οι θεατές θα επηρρεαστούν από τις επιλογές των διασήμων!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/1_10/zooey-mani-cam.jpg

Παραπάνω και η Zoey Deschannel δείχνει τα νύχια της στην Mani Cam που στήθηκε στα Emmy Awards!

Και όσο για το αν επηρρεαζόμαστε από το πώς βάφουν οι διάσημες τα νύχια τους, από μένα ένα μεγάλο Ναι στην ψηφοφορία! Εσύ;

Read More

And More