Η νέα hot απόχρωση κραγιόν που έρχεται τον Σεπτέμβριο από τον Armani!

Μας αρέσει να σε ενημερώνουμε για οτιδήποτε νέο! Όπως το επόμενο λανσάρισμα του Giorgio Armani! Ας τα πάρουμε από την αρχή: την περασμένη εβδομάδα ο Giorgio Armani έκανε το fashion show του για την σεζόν Fall/ Winter 2013-14 αλλά και για την haute couture, Armani Prive στο Palazzo della Civiltà Italiana. Παράλληλα, εκεί φιλοξενήθηκε η έκθεση Eccentrico, μια αναδρομική παρουσίαση της δημιουργικής πορείας του Giorgio Armani. Και πολύ θα θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά όσο υπάρχουν photos που φτάνουν απευθείας στο mail σου, μπορώ να σου μεταφέρω ό,τι νέο!

Στο συγκεκριμένο show η Linda Cantello δημιούργησε σε συνεργασία με τον Giorgio Armani το νέο make up look: η έμφαση δίνεται με τον πιο θηλυκό τρόπο στα μάτια, με διάφανες, λαμπερές σκιές και χρυσές λάμψεις να διακοσμούν το κατ’ άλλα φυσικό look. Τα χείλη τονίζονται με το Rouge Ecstasy σε μια αποκλειστική απόχρωση, τη “Roma” που δημιούργησε η Linda Cantello, ειδικά γι’ αυτό το σόου.

Και αν θες να είσαι κι ένα βήμα μπροστά κράτα αυτά τα δύο: το Σεπτέμβριο ο Armani θα κυκλοφορήσει τα νέα κραγιόν Ecstasy αλλά και μια νέα σειρά με βερνίκια. Συγκεκριμένα το #102, Second Skin είναι αυτό το nude που χρησιμοποιήθηκε στα νύχια ενώ στα χείλη η Linda Cantello δημιούργησε μια νέα απόχρωση αναμειγνύοντας τα κραγιόν Rouge Ecstasy #105, Rouge Ecstasy #201, Rouge Ecstasy #203. Η Linda Cantello ονόμασε τη νέα απόχρωση “Roma”.

Να πω μόνο, ότι εύχομαι σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά και το Roma για να μην χρειάζεται να κάνουμε πολλά έξοδα. Παρόλα αυτά, η Linda Cantello μας έδωσε έμπνευση: γιατί να μην παίζουμε κι εμείς σπίτι με τις αποχρώσεις κραγιόν;

Read More

And More