Τώρα ζωντανά ο Τρύφωνας Σαμαράς! Μάθε όλα τα μυστικά για τέλεια μαλλιά με Mythic Oil!

Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με έναν κορυφαίο hair expert, και ιδιαίτερα με έναν star; Το TLIFE σου την δίνει! Μπες τώρα και δες τον Τρύφωνα Σαμαρά να απαντά ζωντανά στις δικές σου ερωτήσεις και να δίνει tips για υπέροχα, λαμπερά και… μυθικά μαλλιά με το Mythic Oi!

Κάνε κλικ εδώ και δες το live chat!

Δεν έχεις στείλει ακόμη ερώτηση; Καν΄το τώρα και μπες στην κλήρωση για ένα σετ Mythic Oil!
Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Kάνε like στη σελίδα της L’ Oréal Professionel Greece. Στείλε κάτω από αυτό το άρθρο την ερώτηση που θέλεις να κάνεις στον Τρύφωνα σαν σχόλιο. Εμείς θα του τις μεταφέρουμε όλες! Και ο hair expert των stars, ελληνίδων και διεθνών (να σου θυμίσω ότι πρόσφατα αφέθηκε στα χέρια του το top model, Irina Shayk) θα σου απαντήσει προσωπικά! 10 τυχερές θα κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα σετ Mythic Oil (σαμπουάν, μάσκα, λάδι).

Επιπλέον, ο Τρύφωνας Σαμαράς θα σου αποκαλύψει και πολύτιμα tips για την χρήση της αγαπημένης του (και μας!) σειράς πρoϊόντων περιποίησης μαλλιών που δεν είναι άλλη από τη σειρά Mythic Oil της L’Oréal Professionnel!

Και σου επαναλαμβάνω: πόσες φορές θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με έναν κορυφαίο hair expert, και πόσο μάλλον τον star Τρύφωνα Σαμαρά!!!

Read More

And More