Οι αναγνώστριες φέρνουν το νεσεσέρ τους και μαθαίνουν επαγγελματικό μακιγιάζ! Δες το πρώτο επεισόδιο!

Κορίτσια την προσοχή σας! Οι εγγραφές ξεκίνησαν και το Beauty School είναι γεγονός! Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια στήλη στην ύλη της ομορφιάς που στόχο έχει να σε μάθει να μακιγιάρεσαι σαν επαγγελματίας! Το concept είναι το εξής: δηλώνεις συμμετοχή κι εμείς σε καλούμε στο στούντιο του TLIFE να έρθεις με το νεσεσέρ σου. Εδώ θα σε περιμένει η beauty καθηγήτρια που θα σου μάθει τα πάντα: Για αρχή, θα σου ξεκαθαρίσει το νεσεσέρ, θα σου πει τι πρέπει να πετάξεις και τι να κρατήσεις, θα επιλέξει για ΄σένα τα χρώματα που σου ταιριάζουν και μετά εσύ ακολουθώντας τις οδηγίες της θα κάνεις επαγγελματικό μακιγιάζ στον εαυτό σου!

Και τώρα να σου συστήσουμε την beauty καθηγήτριά μας! Η Ράνια Μπουντούρη είναι make up artist και creative director της εταιρίας Make Me Up. Στο βιογραφικό της μετρά άπειρες συνεργασίες με περιοδικά και celebrities ενώ στο TLIFE μας έχει δείξει μαγικά μυστικά κι έχει μοιραστεί μαζί μας πολύτιμα tips (εδώ μπορείς να δεις τα μυστικά που μας αποκάλυψε για το make up της Πέγκυς Ζήνα, κι εδώ ένα αγαπημένο μας video tutorial). Επιπλέον, η Ράνια είναι “υπεύθυνη” για μερικά από τα πιο σημαντικά brands ομορφιάς που κυκλοφορούν εκεί έξω όπως η Make Me Up Cosmetics, τα The Balm, η Japonesque, η Beauty is Life.

Στο πρώτο επεισόδιο- μάθημα του Beauty School μαθήτρια είναι η Βούλα Διαμαντοπούλου, μια από τις αναγνώστριες που αγαπούν το TLIFE! Η Βούλα ήρθε στο studio- beauty class με το νεσεσέρ της. Είχε μέσα όλα τα απαραίτητα; Τι κράτησε και τι πέταξε η Ράνια Μπουντούρη;

Κάνε κλικ εδώ και δες την ολοκαίνουρια στήλη μας! Και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις την δική σου εγγραφή!

Read More

And More