Έχεις προϊόντα στο νεσεσέρ σου που δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις; Δες εδώ!

Πόσες φορές δεν αγόρασες ένα προϊόν το οποίο μετά δεν ήξερες πώς να χρησιμοποιήσεις και τελικά το έκρυψες στο βάθος του νεσεσέρ σου; Και δεν είναι μόνο ο χώρος που σου πιάνει αλλά πολύ περισσότερο τα χρήματα που ξόδεψες για να το αγοράσεις (θα μπορούσες να πάρεις κάτι άλλο!). Και κάπως έτσι, το προϊόν σου είναι άχρηστο!

Ας ξεκαθαρίσουμε για αρχή ότι δεν υπάρχουν… άχρηστα προϊόντα! Όλα μας είναι χρήσιμα, αρκεί να ξέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Αυτός ακριβώς ήταν και ο προβληματισμός της Ιωάννας, της αναγνώστριάς μας που δήλωσε συμμετοχή στο Beauty School. Η Ιωάννα είχε επενδύσει πρόσφατα σε κάποιες ακριβές σκιές, τις οποίες, όμως, δεν ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει. Και η make up artist, Θάλεια Βασιάδη, της έδειξε τον τρόπο ενώ παράλληλα την μύησε και στον μαγικό κόσμο της BB Cream από την Nivea την οποία η Ιωάννα δοκίμασε για πρώτη φορά, αλλά όπως μας είπε θα κρατούσε!

Πάτησε play παρακάτω και δες…

Το ενημερωμένο νεσεσέρ της Ιωάννας με τα ακριβά προϊόντα!

Η Ιωάννα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τις νέες της σκιές και φυσικά μαθαίνει στο εξής πως αντί για βάση μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την νέα BB Cream της Nivea που όπως θα δεις και στο βίντεο, κάνει την τέλεια κάλυψη!

Read More

And More