10 cool ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά που θα σε ανανεώσουν. Κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου

Είναι κοινός τόπος ότι τα looks που βλέπουμε πολύ συχνά στα catwalks είναι από αυτά που μπορείς δύσκολα να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου. Ή για να στο θέσω αλλιώς είναι από αυτά που μπορείς να κάνεις σε μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι όλοι θα κοιτούν το περίεργο χτένισμά σου ή αυτό το διαφορετικό που έχεις κάνει με το μακιγιάζ σου.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν θέλεις να ανανεώσεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά που κάνεις στην καθημερινότητά σου χωρίς υπερβολές; Σε αυτή την περίπτωση ο κανόνας είναι να στρέφεις το βλέμμα σου στο street style ώστε να δεις και τις beauty επιλογές των it girls που καταφθάνουν για να δουν τα shows. Το Μιλάνο, λοιπόν, μόλις έριξε αυλαία και εμείς κάνουμε focus σε μια από τις πρωτεύουσες της μόδας για να δούμε πώς και τι!


1. Ροζ σκιά και ζουμερά χείλη

Η ροζ σκιά είναι big thing την άνοιξη που λίγο- πολύ μπήκε επίσημα στην ζωή μας. Στους δρόμους του Μιλάνου την είδαμε να φοριέται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αλλά ο αγαπημένος μας ήταν αυτός εδώ όπου το ροζ στα μάτια σεταρίστηκε με lip tint τοποθετημένο στο κέντρο των χειλιών.

2. Pomadour hair
Ένα pompadour hair styling με αρκετό όγκο στην κορυφή είναι ένα από τα χτενίσματα που θα κάνουν την διαφορά και που σίγουρα θα συζητηθεί. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα κερί styling που θα αφήσει ματ αποτέλεσμα ενώ σετάρεται τέλεια με ανοδικά χτενισμένα, πλούσια φρύδια και μια μπαντάνα φορεμένη στο λαιμό.
3. Date night eyeliner
Τα lip tint, αυτά τα προϊόντα που “ποτίζουν” τα χείλη σου με χρώμα δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου μιας και τα βλέπουμε ολοένα και συχνότερα στους δρόμους φορεμένα από τα it girls. Και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, όπως αυτό το date night eyeliner.

4.Flip hair don’t care!
Flip hair! Ή με άλλα λόγια, κάνε την χωρίστρα σου όπως- όπως και ασ΄την να σταθεί μοιραία στο πλάι. Με αυτό το πολύ απλό βήμα μόλις υιοθέτησες ένα από τα μεγαλύτερα hair trends.
5.Rosy blush
Μια ακόμη αγορά που πρέπει να κάνεις για την άνοιξη είναι ένα κρεμώδες ρουζ. Και με αυτό το ρουζ μπορείς να κάνεις ένα total makeup για την άνοιξη. Αρκεί να απλώσεις τις σωστές δόσεις στα μάγουλά σου!
6. Τα γυαλιά στο κεφάλι
Τα γυαλιά σου γίνονται το τέλειο hair accessory και για έναν περίεργο λόγο δίνουν και ένα πολύ sexy αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου. Σέταρέ το με υγιή επιδερμίδα και απαλά berry χείλη.
7. Big hair και βαθιές φράντζες
Ναι, το lob είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά. Αλλά όσες έχουν μακριά μαλλιά μπορούν να παίξουν άνετα με τους χαλαρούς κυματισμούς που βλέπεις εδώ και να κάνουν βαθιές πλάγιες φράντζες. Αυτά, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και το αποτέλεσμα είναι πολύ sexy!
8. Shag hair+ weirdo glasses
Shag κούρεμα, nude χείλη και ένα ζευγάρι τέτοια γυαλιά που βλέπεις πλέον παντού γύρω σου είναι ένας συνδυασμός αρκετά τολμηρός που σίγουρα θα σε ανανεώσει. Ωστόσο, προϋποθέτει προσοχή γιατί αν υιοθετήσεις αυτό το look οφείλεις να το κάνεις με αυτοπεποίθηση!
9. Inner eye strobing
Inner eye strobing! Ή αλλιώς βάλε ένα touch χρυσής σκιάς στις κόγχες του ματιού για να δείξεις φρέσκια και να δώσεις στο βλέμμα σου ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα. Και μόνο αν υιοθετήσεις αυτή τη μικρή λεπτομέρεια θα διαπιστώσεις την μεγάλη διαφορά που θα κάνει στην εμφάνισή σου.
10. Αφέλειες και top knot
Αν έχεις αυστηρές αφέλειες πιάσε τα μαλλιά σου ένα top knot και άφησε μερικές μπροστινές τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σου δίνοντας μια εξωτική αίσθηση. Και φυσικά μην ξεχνάς το ροζ top σου που θα αναβαθμίσει το στιλ σου και θα ανανεώσει την εμφάνισή σου για την άνοιξη!

Read More

And More