10 ολοκαίνουρια trends από το Λονδίνο που το πρόσωπο και τα μαλλιά σου σε παρακαλούν να δοκιμάσεις!

Το Λονδίνο έριξε αυλαία στο fashion week του για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017. Και αν το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου είχαν φωνή (ξέρω! Ξύπνησα με αυτή την σουρεαλιστική διάθεση!) θα σε παρακαλούσαν να δοκιμάσεις αυτά τα trends που θα δεις παρακάτω. Είναι τα 10 αγαπημένα μας όπως τα εντοπίσαμε στην βροχερή πρωτεύουσα της μόδας και είναι όλα τους υπέροχα!

1. Η super λαμπερή επιδερμίδα στον J.W. Anderson
Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την επιδερμίδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αντίθεση με τις εντάσεις στα χρώματα, στα μάτια και στα χείλη. Ένα πολύ καλό τρικ για να εξασφαλίσεις αυτό το εφέ της σχεδόν βρεγμένης επιδερμίδας είναι να χρησιμοποιείς μόνο υγρά προϊόντα και να ψεκάζεις από πάνω με ένα face mist αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.
2. Το girlish feel στις πλεξίξες του Simone Rocha
O hair stylist Jame Peci μας απέδειξε πως και στην ενήλικη ζωή μας μπορούμε ασφαλώς να πιάνουμε τα μαλλιά μας πλεξίδες. Σέταρέ το με ένα jacket για το φθινόπωρο, ένα ζευγάρι sneakers και ανάδειξε τον πιο ανάλαφρο εαυτό σου.
3. Το θηλυκό total look στην Mary Katrantzou
H δική μας Mary Katrantzou ξέρει πάντα να αναδεικνύει την θηλυκότητα. Στην spring collection οι επιδερμίδες ήταν αψεγάδιαστες και υπήρχαν έντονα κραγιόν που αποτελούσαν το κέντρο της προσοχής για κάθε μοντέλο. Στα μαλλιά είχε γίνει το τέλειο brushing με κυματισμούς στο τελείωμα. Η υγεία και η φρεσκάδα σε κάθε της έκφανση!
4. Οι πλεξίδες και οι κορδέλες στον Erdem
Σίγουρα θα έχεις δει πολλές τέτοιες πλεξίδες στο pinterest και θα τις έχεις θωερήσει έως και παλιακές. Να, όμως, που ο Erdem τις φέρνει στο προσκήνιο από τα χέρια του Anthony Turner. Πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά σε μια πλεξίδα, στριφογύρισέ την και έπειτα πέρασε μια πλεξίδα κοντά στο μέτωπο η οποία να καταλήγει σε φιόγκο στο πλάι.
5. To sweaty skin και wet hair look στον Julien MacDonald
Επιστράτευσε για το beauty look σου οτιδήποτε θα σε κάνει να δείχνεις… wet! Από gel για wet look στα μαλλιά μέχρι ενυδατικές κρέμες, face mist και οπωσδήποτε highlighter για το πρόσωπο.Και για να αποκτήσεις και το συνολικό αποτέλεσμα που έχει εδώ η Hailey Baldwin χρησιμοποίησε γενναίες δόσεις χρυσής σκιάς στην κόγχη του ματιού και οπωσδήποτε gloss στα χείλη σου. Το concept είναι το κέντρο του προσώπου σου να είναι λαμπερό.
6. Το touch highlighter στις κόγχες στον οίκο Koma
Aν θες να δώσεις ένα instant αποτέλεσμα λάμψης χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια πάρε ένα highlighter ή μια χρυσή ή λευκή ιριδίζουσα σκιά και τοποθέτησέ την στις εσωτερικές γωνίες του ματιού. Απογείωσε την αίσθηση λάμψης με ένα touch και στο κέντρο- V των χειλιών.
7. Το sexy βλέμμα στον Temperley of London
O χρυσός κανόνας του μακιγιάζ αλλά και του styling είναι ο εξής: το λευκό είναι αθώο και ξακούραστο, το μαύρο μυστηριώδες και sexy. Αν, λοιπόν, θέλεις να ακολουθήσεις την δεύτερη οδό πάρε ένα μαλακό μαύρο μολύβι (khol) πέρασέ το στο εσωτερικό των ματιών κι έπειτα κλείσε πιέζοντας τα μάτια σου ώστε να πάει παντού.
8. Η messy bold σκιά στην συλλογή Versus Versace
Στην Νέα Υόρκη το συναντήσαμε στην συλλογή της Victoria Beckham και τώρα το ξαναβλέπουμε μπροστά μας και στο Λονδίνο για τη collection του οίκου Temperley of London. Η σκιά αυτή είναι συνήθως wet, τοποθετείται με το δάχτυλο ταμποναριστά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις εδώ. Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου ήπιο.
9. Η επιστροφή των 80’s στην συλλογή Topshop Unique
Τα κορίτσια της επόμενης σεζόν προσέχουν την εμφάνισή τους και έχουν μια edgy διάθεση, δηλαδή το κάνουν με έναν ακραίο τρόπο, λέει η make up artist Hannah Murray περιγράφοντας το μακιγιάζ που δημιούργησε για την συλλογή του Topshop. Επίσης, μεγάλη συμβολή σε αυτό το αποτέλεσμα έχουν και τα μαλλιά που προϋποθέτουν έντονες μπούκλες με δόσεις από εξειδικευμένο αφρό μαλλιών.
10. Τα λουλούδια στον Preen by Thorton Bregazzi
Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα look που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου. Ούτε καν για ένα look που μπορείς να κάνεις. Τελεία. Αλλά τα λουλούδια που τοποθέτησε η make up artist Val Garland ήταν το κέντρο της προσοχής στο fashion week του Λονδίνου, οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην τα αναφέρουμε. Βεβαίως, από αυτό το look μπορείς απλώς να κρατήσεις τις gypsy πλεξίδες του Eugene Souleiman!

Read More

And More