3D Tanning! Η νέα τεχνική contouring που πρέπει να εξασκήσεις γι’αυτό το καλοκαίρι!

Η Joyce Bonelli είναι η make up artist της οικογένειας Kardashian (ή έστω μια από…) και κάθε φορά που αποκαλύπτει beauty μυστικά και τεχνικές που εφαρμόζει πάνω τους τεντώνουμε τα αυτιά μας και κρατάμε σημειώσεις. Και να τι σημείωσα για ΄σένα (ok, και για μένα!) από όλα όσα είπε στην Daily Mail για την ολοκαίνουρια τεχνική contouring, το 3D tanning που εφάρμοσε στην Khloe Kardashian όπως θα δεις στην photo παρακάτω…

Η Joyce Bonelli, λοιπόν, συνεργάστηκε με την Marissa Carter του bronzing brand Cocoa Brown και μαζί δημιούργησαν μια ολοκαίνουρια τεχνική μακιγιάζ, την 3D tanning με σκοπό η επιδερμίδα να δείχνει πιο οριοθετημένη, ανορθωμένη και φωτεινή.

Πώς γίνεται το 3D tanning
Βήμα 1: άπλωσε ένα προϊόν που να κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο μαυρισμένη, δηλαδή ένα προϊόν auto- brozant. Εδώ η make up artist χρησιμοποίησε την Cocoa Brown by Marissa Carter One Hour Tan Mousse που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά στο stand της Lancaster μπορείς να βρεις πολλά τέτοια προϊόντα.

Βήμα 2:
Μετά από μια ώρα περίπου και αφού η επιδερμίδα θα έχει πάρει ένα ημιμόνιμο πιο bronze χρώμα (με την έννοια ότι δεν θα ξεβάψει όταν κάνεις ντεμακιγιάζ) χρησιμοποίησε ένα πινέλο για foundation προκειμένου να απλώσεις bronzing gel (το Laura Mercier Bronzing gel είναι τέλειο) στα σημεία που θα σε έβλεπε φυσικά ο ήλιος. Αυτά είναι το μέτωπο, ψηλά στα ζυγωματικά και στην γέφυρα της μύτης. Η ίδια συμβουλεύει να ακολουθήσεις αντίστοιχη διαδικασία και στα κόκκαλα του λαιμού και στα πόδια για να δείχνεις πιο αδύνατη.

Βήμα 3: Ολοκλήρωσε με ένα shimmering λάδι. Η make up artist χρησιμοποίησε εδώ το St. Tropez Luxe Dry Oil στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα του λαιμού και στα πόδια για ένα super sexy αποτέλεσμα. Εδώ θα βρεις πολλά ξηρά λάδια με glitter.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η τεχνική; Θα την δοκιμάσεις;

Read More

And More