Charcoal Hair: ο αντίποδας του unicorn hair trend για goth κορίτσια!

Κάθε μέρα και ένα νέο trend βγαίνει στον κόσμο του instagram. Σε ό,τι έχει να κάνει με hair trends συγκεκριμένα, κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και πολύ… αισιόδοξα looks μαλλιών. Από το rainbow hair trend μέχρι τα unicorn hair που παίζουν στις πρώτες θέσεις των αγαπημένων μας τάσεων οι επιλογές είναι πολλές. Ποτέ μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν είχαμε δει κάτι να απευθύνεται στα goth κορίτσια. Μέχρι αυτή τη στιγμή!

Λέγεται charcoal hair trend και είναι η τάση που θέλει τα πιο gurnge it girls να βάφουν τα μαλλιά τους στο χρώμα που έχει το κάρβουνο, ή όπως είπε η hair colorist Mayaan Birstein στο αμερικάνικο allure “το χρώμα που έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο μπλε και το γκρι!”.

Αν θέλεις να το υιοθετήσεις, παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που εντοπίσαμε στο instagram. Το αμέσως επόμενο step είναι να αποθηκεύσεις την photo που θες και να κλείσεις ραντεβού με έναν hair colorist που εμπιστεύεσαι!

Αν τώρα, θεωρείς αυτή την κίνηση τολμηρή μπορείς να επενδύσεις σε μερικά προϊόντα που έχουν άνθρακα στη σύνθεσή τους, που είναι επίσης τεράστιο beauty trend στον κόσμο της ομορφιάς! Κάνε κλικ εδώ και δες τα αγαπημένα μας προϊόντα με ενεργό άνθρακα για να υιοθετήσεις το charcoal trend… one way or another!

Read More

And More