Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016: Ποιες είναι οι πιο βασικές τάσεις της νέας σεζόν!

Ήρθε η ώρα να τινάξεις την άμμο από πάνω σου, να αφήσεις πίσω σου τα beach waves και να υποδεχτείς τη νέα φθινοπωρινή σεζόν. Χμμμ. Ήμουν κάπως απότομη; Τότε δες το έτσι: αν είσαι κορίτσι του καλοκαιριού, έχεις επιστρέψει μόλις από διακοπές κι έχεις κάπως μελαγχολήσει δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να νιώσεις καλύτερα από το να ανανεωθείς ακολουθώντας τις νέες τάσεις.

Μετά το peachy κραγιόν του καλοκαιριού ποιο χρώμα πρέπει να αρχίσεις να φοράς τώρα; Επίσης, ποιο χτένισμα θα αντικαταστήσει στα beach waves του καλοκαιριού; Αυτές είναι οι βασικές τάσεις για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 που θα σε ανανεώσουν!

Burgundy χείλη

Πού το είδαμε: Mary Katrantzou, Marni, Christian Dior
Τα σκούρα χείλη είναι το must κάθε τέτοιας σεζόν! Επίλεξε ένα υγρό κραγιόν που θα μεταμορφωθεί σε ματ όταν το απλώσεις στα χείλη σου χωρίς να τα αφυδατώσει και σέταρέ το με clean επιδερμίδα και χωρίς χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Κοσμήματα στα μαλλιά
Πού το είδαμε: Erdem, Alexander McQueen και Dolce & Gabbana
Τα hair accessories του φθινοπώρου σε αντίθεση με αυτά του καλοκαιριού φωνάζουν πολυτέλεια. Όμως, επειδή είμαστε αντίθετοι με τα στιλιζαρισμένα looks αν αποφασίσεις να φορέσεις κάτι τέτοιο στα μαλλιά σου φρόντισε το χτένισμά σου να είναι αρκετά messy ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Γραμμικά σχέδια
Πού το είδαμε: Kenzo, Oscar de la Renta, Altuzarra
Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα look που μπορείς να κάνεις στο γραφείο, αλλά η κεντρική ιδέα εδώ είναι ότι στα μάτια έχουμε έντονες γραμμές και χωρίς σβησίματα. Επίσης, ο τρόπος που τοποθετείς το eyeliner αλλάζει: δεν ακολουθείς την φυσική γραμμή, άρα καμπύλη του ματιού, αλλά έχεις edgy τελειώματα και γωνίες.
Crimped eyelashes

Πού το είδαμε: Christian Dior, Jason Wu, Eudon Choi
Ξέχασε τις χωρισμένες μεταξύ τους βλεφαρίδες! Το νέο make up trend θέλει τις βλεφαρίδες μας να κολλάνε. Πρόκειται για το spider lashes effect (βλεφαρίδες που θυμίζουν πόδια… αράχνης) το οποίο έχουμε δει και σε παλιότερες σεζόν κι εδώ σου δείχνουμε πώς να το κάνεις!

Χαμηλές κοτσίδες
Πού το είδαμε: Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Paul Smith
To ponytail είναι ένα κλασικό hair look. Αλλά είτε το κάνεις messy είτε πιο sleek και στιλιζαρισμένο, αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τη νέα σεζόν είναι πως πρέπει να κάνεις την κοτσίδα σου χαμηλά στον αυχένα.
Glitter στα μάτια
Πού το είδαμε: Burberry, Giambattista Valli, Jenny Packham
To glitter στα μάτια μπορεί να σου μοιάζει soooo 90’s αλλά να που έχει επιστρέψει δυναμικά στις ζωές μας. Μάλιστα, φέτος οι σχεδιαστές και οι make up artists μας έδειξαν πολλούς τρόπους να το φορέσουμε όπως κάτω από το φρύδι σαν μια λεπτή γραμμή.

Post gym face
Πού το είδαμε: Peter Pilotto, Margaret Howell, J.W. Anderson
Κάθε χρόνο η καθαρή και σούπερ υγιής επιδερμίδα είναι πρώτη στη λίστα των trends πέρνωντας διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Ενώ πέρυσι, λοιπόν, είχαμε το flawless skin φέτος έχουμε το post gym face, δηλαδή αυτό το υγιές πρόσωπο που όλες έχουμε μετά την γυμναστική που έχουμε αποβάλει τις τοξίνες αλλά χωρίς το αναψοκοκκίνισμα. Το trick για να εξασφαλίσεις αυτό το αποτέλεσμα είναι να επενδύσεις περισσότερο στο skincare, δηλαδή στην φροντίδα της επιδερμίδας σου και σε δεύτερη φάση στο μακιγιάζ. Και σίγουρα όχι στην υπερβολική κάλυψη!

Ποια τάση σου άρεσε περισσότερο; Απάντησε στο poll παρακάτω…

Read More

And More