Η Pat McGrath έβαλε ξανά glitter στα μοντέλα της! Δες κάθε look που έκανε στο Maison Margiela!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που στον κόσμο του beauty λειτουργούν ως παγκόσμιες παραδοχές. Η τάση με τα παχιά φρύδια οφείλεται στην Cara Delevingne. Η μανία με τα υγρά κραγιόν στην Kendall Jenner. Και το γεγονός ότι ξαφνικά τινάζουμε τα ρούχα μας και βγαίνει glitter ακόμη και μέσα από τα εσώρουχα έχει να κάνει με την Pat McGrath.

Η Pat McCrath, λοιπόν, που έκανε το Lust 004 παγκόσμια μανία (αυτά τα glittery χείλη που πρωτοείχαμε δει στον Versace) έκανε το μακιγιάζ και στο τελευταίο show του Maison Margiela και μάντεψε! Χρησιμοποίησε glitter! Μάλιστα, η ίδια έκανε όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά glittery lips σε mint, μπλε, μοβ ανοιχτό και γκρι πράγμα που μας δημιούργησε βάσιμες υποψίες ότι η Pat ετοιμάζει και νέες αποχρώσεις του Lust 004!

Ωστόσο, το glitter δεν περιορίστηκε στα χείλη αλλά μεταφέρθηκε και στο άνω μέρος του προσώπου όπως θα δεις παραοκάτω στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο instagram της. Και βεβαίως, μπορεί να μην έχουμε να κάνουμε με ένα trend που φοριέται στην καθημερινότητά μας (ή φοριέται. Τελεία), αλλά δείχνει σίγουρα την ροπή στο glitter.


Tι λες; Θα το τολμήσεις;

Read More

And More