Ξέχασε (και) το fish gape! Η νέα hot selfie στο instagram είναι…

Μπορεί να σε έχω κουράσει. Μπορεί να με θεωρείς έως και γραφική με όλα αυτά τα… το κάτι είναι το νέο κάτι ή/και το τάδε είναι ξεπερασμένο και πρέπει να κάνεις αυτό τώρα για να θεωρείσαι ενημερωμένη.

Όμως, ο κόσμος της ομορφιάς και των social αλλάζει από λεπτό σε λεπτό και δεν θα έκανα σωστά την δουλειά μου αν σε ενημέρωνα για οοοοοολες αυτές τις αλλαγές. Οπότε, πες με γραφική αλλά οφείλω να σε ενημερώσω…

Πριν ένα μήνα σου είχαμε γράψει εδώ ότι το νέο duck face είναι το fish gape, αυτό που ποζάρεις λίγο με μισάνοιχτο στόμα- λίγο σαν Nemo, αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι πολύ sexy (δες εδώ λεπτομέρειες). Λοιπόν, ξέχασέ το! Αν θες να ανεβάσεις κάτι πραγματικά ενημερωμένο τώρα στα social σου πρέπει α) να κατεβάσεις το boomerang app για το οποίο σου είχαμε πει εδώ και β) να κουνάς ζωηρά τα μαλλιά σου.

Aυτό όλο που είναι το νέο trend στις selfies λέγεται Hair Twirl και είναι ό,τι πρέπει για να δείξεις είτε το νέο σου κούρεμα είτε το νέο σου χρώμα μαλλιών. Είναι τέλειο σε όσες έχουν καρέ, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις έτσι κι αλλιώς.

Τον δρόμο για το Hair Twirl (aka το επόμενο fish gape, το επόμενο duck face) άνοιξε η-ποια-άλλη Kylie Jenner όταν έκοψε τα μαλλιά της καρέ και συνέχισαν μερικές ακόμη. Πάρε μια γεύση παρακάτω…


Και η Jennifer Lawrence στο ίδιο πνεύμα μόλις δυο μέρες πριν!


Λοιπόν, μην ξεχάσεις την Hair Twirl selfie σου! Ή μήπως το βρίσκεις οοοοολο τόσο αδιάφορο; Στείλε comment!

Read More

And More