Lobe strobe! Εσύ βάζεις highlighter σε αυτό το σημείο; Πρέπει!

Το strobing είναι μια τάση που μας συστήθηκε το 2015 και που σου είχαμε γράψει εδώ. Βεβαίως, από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει δύο γεμάτα χρόνια και πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος πάνω σε αυτόν τον κόσμο που να μην ξέρει τι είναι strobing. Κάτι που δεν συμβαίνει με το lobe strobing! Το… ποιο;

Lobe strobing είναι αυτό που μαρτυρά η λέξη, να βάζεις δηλαδή highlighter στο λοβό του αυτιού. Φαίνεται πως είναι ένα κόλπο που οι επαγγελματίες makeup artists έκαναν από… καταβολής περιοδικών (ναι, το έγραψα κι αυτό!) στις φωτογραφίσεις τους αλλά να που χάρη στους instagrammers έφτασε να είναι γνωστό και σε εμάς! Ή έστω, να γίνεται τώρα γνωστό και σε εμάς!

Έχει νόημα να το κάνεις μόνο αν έχεις πιασμένα μαλλιά ή αν βάζεις τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί, γράφει τέλεια στις αντανακλάσεις του φωτός και είναι αν είσαι instagram junkie είναι η κίνηση ματ shimmering που πρέπει να κάνεις πριν βγάλεις μια photo σου προφίλ!

Από την θεωρία στην πράξη: αν δεν έχεις shimmering πούδρα, αν σου τελείωσε η shimmering πούδρα ή αν θέλεις να επενδύσεις σε μια ακόμη shimmering πούδρα κάνε κλικ εδώ και δες τις αγαπημένες μας!

Read More

And More