#MalePolish: ο Marc Jacobs κάνει τάση το βερνίκι στους άντρες μέσα από το instagram!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα αγόρια να βάφουν τα νύχια τους. Να σου θυμίσω ότι το έκανε μέχρι και ο Brad Pitt καναδυό χρόνια πριν. Όμως, κάθε φορά που θα βλέπουμε αγόρια με βαμμένα νύχια όσο cool και αν είναι πάντα θα νιώθουμε κάπως αμήχανα (σκέψου να έρθει με βαμμένα νύχια στο πρώτο ραντεβού σας).

Και μετά από αυτή την υποκειμενική γνώμη, στο νέο: ο Marc Jacobs προσπαθεί να επαναφέρει ως τάση τα βαμμένα νύχια στα αγόρια. Και αν τον κάνεις follow στο instagram, δηλαδή εδώ, θα έχεις παρατηρήσει πως κάποιες Δευτέρες ανεβάζει photo του με βαμμένα νύχια χρησιμοποιώντας το hashtag #MalePolish και ως τίτλο το Mani Mondays.

Για το #MalePolish trend τον βοηθά η top nail artist Jin Soon Choi η οποία μάλιστα κάνει και τα μανικιούρ του Marc Jacobs και η οποία μίλησε στο W για τα τι και τα πώς της συνεργασίας αυτής.

“Ξεκίνησα να κάνω μανικιούρ στους άντρες το 1999 όταν άνοιξα το πρώτο nail salon. Οι περισσότεροι άντρες έκαναν τα νύχια τους χωρίς να χρησιμοποιούν κάποιο βερνίκι ενώ κάποιοι μου ζητούσαν να τους βάλω διάφανο top coat. Θυμάμαι που μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που τα αγόρια ήθελαν να κάνουν μανικιούρ!”.

Επίσης, να ξέρεις πως υπάρχουν ειδικά top coats για αγόρια που δεν κάνουν καμία γυαλάδα οπότε προστατεύουν τα νύχια και είναι αόρατα (μπορεί το αγόρι σου να έχει τέτοιο!) όπως το Men Nail Enamel της Inglot.


Πάντως, αν ρίξεις μια ματιά στο hashtag που καθιέρωσε ο Marc Jacobs θα βρεις κάποια αγόρια να κάνουν μανικιούρ και να έχουν βερνίκι (σου έχω κάποιες ενδεικτικές φωτό παρακάτω) αλλά εν τω μεταξύ μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις διάσημους Έλληνες και ξένους που έχουν βάψει κατά καιρούς τα νύχια τους. Ο Τότσικας ήταν ένας από αυτούς!

Read More

And More