OMG! Αυτές οι γυναίκες έχασαν τα φρύδια τους δοκιμάζοντας αυτό το νέο trend!

Το μπιουτοκοινωνικό μήνυμα της ημέρας: δοκίμασε ένα trend μόνο αν ξέρεις πώς ακριβώς να το κάνεις και όλες του τις… συνέπειες! Ή αλλιώς, δες τι έπαθαν τα κορίτσια στο BuzzFeed!

Για να μην μιλάω με γρίφους: κάθε χρόνο στις γιορτές υπάρχει αυτή η τάση να φοράς glitter… όπου. Τα αγόρια το φόρεσαν στα γένια τους (δες εδώ), εμείς τα κορίτσια στις ρίζες των μαλλιών μας (δες κι εδώ) και υπήρξαν και κάποια άλλα κορίτσια που έβαλαν glitter στα φρύδια τους, όπως μας είχε υποδείξει ο οίκος Dior στο show του για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014.

Με το τελευταίο glitter- trend, λοιπόν, αποφάσισαν να πειραματιστούν και τα κορίτσια αυτού του site με αποτέλεσμα να χάσουν ένα μεγάλο μέρος από τα φρύδια τους. Ο λόγος; Κόλλησαν το glitter με κόλλα για τις βλεφαρίδες η οποία είναι από λάτεξ και η οποία πρέπει να μπαίνει πάνω στην επιδερμίδα και ποτέ πάνω σε τριχωτό!

Συγκέντρωσε όλα τα beauty κουράγια σου τώρα και πάτησε play για να δεις το βίντεο παρακάτω…

Τώρα, αν εσύ δεν πήρες το beauty μάθημά σου κι επιμένεις να θες να βάλεις glitter στα φρύδια σου, δοκίμασε το κόλπο που σου είχαμε δείξει εδώ, να βάλεις δηλαδή ως βάση ένα λαδάκι έτσι ώστε το glitter να κολλήσει εκεί και όχι πάνω στα φρύδια σου. Άρα, θα βγει πολύ πιο εύκολα και χωρίς να σου μείνουν όλες οι τρίχες στο χέρι!

Read More

And More