Αυτές είναι οι 6 beauty τάσεις που ψάχνουν περισσότερο στο pinterest αυτό το καλοκαίρι! Για να ξέρεις!

Κάθε καλοκαίρι το pinterest βγάζει λίστα με τα “most searched”, δηλαδή εκείνες τις λέξεις που ψάχνουν συχνότερα την συγκεκριμένη περίοδο. Και όταν 10, 100, 1000 άνθρωποι ψάχνουν το ίδιο πράγμα τότε αυτό δείχνει μια ροπή ή με άλλα λόγια μια τάση για το τι παίζει τώρα.

Για το καλοκαίρι, λοιπόν, οι λέξεις που αναζητούν περισσότερο στο pinterest είναι οι εξής:

1. Platinum blond

Πέρυσι έκανε καριέρα ως peroxide blond, φέτος ως platinum blond. Όπως και να το πεις, όμως, μιλάμε για την μια ίδια τάση που που φαίνεται πως είναι no1 σε ό,τι έχει να κάνει με χρώμα μαλλιών και αυτό το καλοκαίρι. Φέτος, το είδαμε να το κάνει η Cara Delevingne προτού ξυρίσει τα μαλλιά της, η Kylie Jenner που έτσι κι αλλιώς αλλάζει 4896 χρώματα οπότε μπορεί και να μην πιάνεται, η Katy Perry, η Zoe Kravitz και πολλές, πολλές ακόμη! Με τόσες stars, λοιπόν, να επιλέγουν αυτό το χρώμα είναι λογικό να επηρεαστούμε όλες εμείς και να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τα μαλλιά μας με αυτό το χρώμα! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για αυτό το ξανθό, tips για να το κάνεις και σε ποιες ταιριάζει όπως μας τα είπε ο Νικόλας Βιλλιώτης εδώ!

2. Shoulder length hair

Ας χρησιμοποιήσω μια από τις αγαπημένες μου εκφράσεις: το καρέ είναι το νέο μακρύ και πιο συγκεκριμένα το lob, δηλαδή το long bob που φτάνει στο ύψος των ώμων. Πολύ πρόσφατα στο φεστιβάλ των Καννών που έριξε μόλις αυλαία, αυτό ήταν το no1 κούρεμα με το οποίο εμφανίστηκαν οι περισσότερες stars στο κόκκινο χαλί (δες εδώ ποιες). Εν τω μεταξύ οι αναζητήσεις στο pinterest έχουν αυξηθεί για να ξέρουμε τι ακριβώς θα ζητήσουμε από τον κομμωτή μας προτού κλείσουμε ραντεβού. Σημείωσε: δύο αγαπημένα μου lob icons είναι η Lucy Hale και η Olivia Culpo που μπορείς να ακολουθήσεις και στο instagram για περισσότερη έμπνευση. ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΡΕ; Δες εδώ βήμα- βήμα χτενίσματα για τα μαλλιά σου!

3. Gym makeup

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζεις σε αυτήν εδώ τη στήλη αλλά πιθανότατα να το έχεις δει ως Athleisure Beauty. Φυσικά μιλάμε για την τάση του να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ελαφρώς μακιγιαρισμένη αλλά και όλη αυτή την τάση με τις εταιρίες καλλυντικών που δημιουργούν προϊόντα μακιγιάζ και foundation που επιτρέπουν στους πόρους να αναπνέουν ελεύθερα καθώς εσύ πασχίζεις να κάνεις κοιλιακούς αποκλειστικά για την τσάντα του γυμναστηρίου σου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την τάση του athleisure beauty εδώ. ΔΕΣ ΕΔΩ πώς να κάνεις ένα μακιγιάζ για το γυμναστήριο βήμα- βήμα!

4. Space buns

Τα space buns ήταν το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο Coachalla το οποίο έγινε περίπου ένα μήνα πριν. Πρόκειται επί της ουσίας για αυτά τα διπλά buns που γίνονται στα πλαϊνά της κορυφής των μαλλιών και φυσικά το pinterest έχει γεμίσει με tutorials για το πώς να το κάνεις βήμα- βήμα. Πράγμα, καθόλου δύσκολο αν σκεφτείς ότι πιάνεις δύο κοτσίδες τις οποίες τυλίγεις περιμετρικά και “ασφαλίζεις” με τσιμπιδάκια.

5. Mismatched nails

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, είναι, όμως, η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο μετά από πολυυυυυυυυυυ καιρό! Η τάση θέλει να βάφουμε το κάθε νύχι μας με διαφορετικό χρώμα αλλά πολύ πριν το pinterest είχαμε υποψιαστεί ότι επρόκειτο να γίνει το επόμενο big thing του καλοκαιρινού μανικιούρ όταν το είδαμε στον επίσημο λογαριασμό της Unistella στο instagram. Και αυτό το σετάρισμα του μπλε- γαλάζιου- μοβ- πράσινου εύχομαι να είμαι αρκετά τολμηρή ώστε να το υιοθετήσω την επόμενη φορά!

6. Scented tiny tattoos

Τα tiny tattoos δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο της ομορφιάς. Όμως, οι λέξεις scented tiny tattoos πληκτρολογούνται με μεγάλη συχνότητα τελευταία στο pinterest και μάλιστα το ποσοστό αναζήτησης έχει αυξηθεί κατά-έτοιμη-να-το-ακούσεις (?) 450% σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για ημιμόνιμα tattoo αυτοκόλλητα που έχουν μυρωδιά που διαρκεί όσο και το αυτοκόλλητό σου! Μετά από ένα σύντομο δικό μου search τα βρίσκεις στο Tattly online και το κάθε αρωματικό tattoo αυτοκόλλητο κοστίζει περίπου $20.

Read More

And More