Οι φαβορίτες είναι must! Μην πιάσεις τα μαλλιά σου κοτσίδα αν δεν κάνεις αυτή τη μικρή λεπτομέρεια!

Καταρχήν, να σε προειδοποιήσω για το εξής: στο… εξής όταν πας να πιάσεις τα μαλλιά σου κοτσίδα θα σκέφτεσαι πάντα αυτό το άρθρο!

Στο κυρίως θέμα, τώρα: το αν είσαι ενημερωμένη σε θέματα τάσεων και ομορφιάς και το αν έχεις στιλ κρίνεται από κάτι τόσες δα μικρές λεπτομέρειες. Ας πούμε, μέχρι τώρα έπιανες τα μαλλιά σου κοτσίδα. Τελεία. Αυτό το Φθινόπωρο αν θες να θεωρείσαι διαβασμένη- ενημερωμένη και οοοολα τα εις -μένη του κόσμου θα πρέπει να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα κι έπειτα να αφήνεις δύο πλαϊνές φαβορίτες στο πλάι.

Φαβορίτες: ποιες διάσημες το έχουν κάνει!
Το trend που συνδυάζει κοτσίδα- φαβορίτα έπαιξε πολύ στα catwalks για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015- ’16 αλλά αν είχες τα μάτια σου ανοιχτά και το beauty ένστικτό σου σε εγρήγορση θα είχες παρατηρήσει ότι οι stars που επέλεγαν να αφήσουν… φαβορίτα ολοένα και αυξάνονταν!

Και πέρα από την Jennifer Lopez που παίρνει το credit για την φαβορίτα αφού είναι κάτι που κάνει εδώ και χρόνια (επίσης, μην ξεχνάς πως στήριξε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της στις φύτρες της!) το είδαμε και σε κάποια beauty icons όπως η Coco Rocha (είναι top model και είναι βέβαιο πως έμαθε για το επικείμενο trend από τα backstage των fashion shows) αλλά και η Alexa Chung η επιλογή της οποίας να αφήσει φαβορίτα στο περασμένο Met Ball σημαίνει πολλά μιας και δεν την έχουμε δει ποτέ με πιασμένα μαλλιά!

Μάλιστα, η ίδια το διασκέδασε κιόλας αφού ανέβασε την photo που βλέπεις παρακάτω γράφοντας: “κυρίες και κύριοι, τα αυτιά μου!”

Φαβορίτες από τα catwalks: ποιοι οίκοι το ανέδειξαν!
Το συγκεκριμένο trend έπαιξε σε κάμποσους οίκους ώστε να φτάσουμε κι εμείς να γράφουμε τώρα γι’αυτό. Συγκεκριμένα, το είδαμε στον Alexander Wang που επέλεξε να δώσει μια… greasy αίσθηση στα μαλλιά με γενναίες δόσεις προϊόντων styling, στον οίκο Marni που εμπνεύστηκε τις φαβορίτες από την Twiggy στην Stella McCartney, στην DKNY και σε πολλούς, πολλούς ακόμη άλλοτε στην στεγνή και άλλοτε στην wet εκδοχή τους!

DKNY και Stella McCartney με wet φαβορίτες σε wet κοτσίδες!

Στην ίδια λογική κινήθηκε και ο οίκος Marni παραπάνω!

Στους οίκους Giles και Hunkydory είδαμε τις φαβορίτες στην στεγνή εκδοχή τους!

Γιατί να κάνεις φαβορίτες!
Το μήνυμα μιας γυναίκας που έχει φαβορίτες είναι σαφές (πέρα από την τάση του πράγματος): είμαι κορίτσι, φοράω κραγιόν και έχω τα μαλλιά μου πιασμένα κοτσίδα! Ταυτόχρονα, όμως, είμαι ανεξάρτητη και δυναμική γιατλι δανίστηκα ένα κατεξοχήν αντρικό χαρακτηριστικό: την φαβορίτα! Αν είσαι αυτό το κορίτσι που συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, go for it!

How to!

Για να δεις πώς θα κάνεις το σωστό ponytail με την φαβορίτα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More