Οι top 10 beauty αναζητήσεις στο Google για το 2017! Εσύ έψαξες κάτι από αυτά;

Θα σου περιγράψω μια σκηνή λίγο-πολύ γνώριμη σε όλες μας: Παρασκευή- ότι ώρα- εσύ με καθόλου διάθεση για δουλειά (Πα-ρα-σκε-υ-ή) να ψάχνεις στο google διάφορα.

Και έρχεται αυτή η στιγμή που το google μαζεύει όλα τα search των Παρασκευών σου (και των Δευτέρων(?) σου και των Τριτών(??) σου και πάει λέγοντας) και βγαίνει η λίστα με τα top 10 πράγματα που έψαξες στο google σε κάθε κατηγορία. Και επειδή εδώ είμαστε το beauty, θα σταθούμε στα πράγματα που έψαξες στην ομορφιά. Παρακάτω, αναλυτικά και σε αντίστροφη μέτρηση από το 10 στο 1 η συγκεκριμένη λίστα. Πέρυσι πρώτο στην αναζήτηση ήταν το “πώς να κάνω πλεξίδα ψαροκόκαλο“. Φέτος, τι λες να παίζει στις πρώτες θέσεις;

10. Lipgloss

To 2017 ή, τουλάχιστον, οι αρχές του 2017 θεωρείται η περίοδος που περάσαμε από τις ματ υφές στις πιο glossy. Μετά από χρόνια απουσίας το lipgloss που θεωρούνταν μέχρι εκείνη την στιγμή ένα αξεσουάρ των… 90’s ξαναβρήκε τη θέση του στο νεσεσέρ μας. Πιο χαρακτηριστικές στιγμές: όταν η Kylie Jenner λάνσαρε gloss (μέχρι τότε μας είχε συνηθίσει στις απόλυτα ματ υφές που την καθιέρωσαν) και, κυρίως, όταν ο οίκος- θρύλος λάνσαρε τα Rouge Coco Gloss με πρωταγωνίστρια την Lily Rose Depp. Βεβαίως, τα νέα lipgloss δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά που φορούσαμε εμείς στο σχολείο και δεν έχουν καθόλου αυτή την κολλώδη αίσθηση.

9. Feather eyebrows


“Να φύγει και να μην ξανάρθει!” θα έλεγε μια beauty addict για αυτή την τάση που επικράτησε το 2017 με όλους αυτούς τους περίεργους beauty πειραματισμούς που υπέστησαν τα φρύδια μας. Το trend των feather brows, δηλαδή φρύδια που έμοιαζαν με φτερό, ξεκίνησε από την Stella Sironen (makeup artist και instagrammer) η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε 25.000 followers αλλά η photo που πόσταρε και που βλέπεις παραπάνω κέρδισε σε ελάχιστο χρόνο 46.000 likes! Κάποιοι φαίνεται ότι ήθελαν να μάθουν περισσότερο για αυτό το trend και κάπως έτσι έφτασε να βρίσκεται στην ένατη θέση στο search του google για το 2017. Επαναλαμβάνω: βρισκόμαστε στο section beauty

8. Skeleton makeup

Προφανώς αυτό το search είχε τεράστια απήχηση κατά την περίοδο του Halloween όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν την ιδέα να βγουν εκεί έξω ντυμένοι βαμμένοι σκελετοί!

7. Lip plumper

Lip plumpers είναι εκείνα τα προϊόντα χειλιών που περιέχουν μέσα τους συστατικά όπως πιπερόριζα και μεγαλώνουν τα χείλη. Ή καλύτερα, τα κάνουν να δείχνουν πιο γεμάτα. Η ερώτηση η δική μου είναι: γιατί να αναζητάς lip plumpers στο χάος του google όταν μπορείς να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα εδώ;

6. Nude makeup

Τα τελευταία χρόνια αναζητάμε ολοένα και περισσότερους τρόπους ή/και tricks που θα μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες αλλά και αμακιγιάριστες ταυτόχρονα. Απόδειξη το γεγονός ότι το “nude makeup” βρίσκεται στην έκτη θέση του google search για το 2017. Σου έχουμε ένα πανέξυπνο κόλπο γι’αυτό και μπορείς να το δεις εδώ!

5. Prom Makeup

Διευκρίνηση: τα αποτελέσματα του google search έχουν να κάνουν με τον παγκόσμιο ιστό και δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα. Το prom makeup είναι το μακιγιάζ για χορό και φυσικά δεν αφορά καμία από εμάς!

4. Eyelash Lift


Το eyelash lift είναι επί της ουσίας η περμανάντ βλεφαρίδων που γίνεται στις άνω βλεφαρίδες και που ως αποτέλεσμα έχει το super ανορθωμένο βλέμμα. Στην Αμερική το αγαπούν ιδιαίτερα και το αγαπούν περισσότερο σε σχέση με τις βλεφαρίδες extensions. Εμείς, πάλι εδώ στην Ελλάδα (και ειδικά μετά το Survivor) λατρέψαμε τα extensions βλεφαρίδων και εδώ μπορείς να μάθεις όλα τα info!

3. Halloween makeup

Το task “πώς να βαφτώ για το Halloween” φαίνεται να απασχολεί πολλούς. Το Halloween makeup, λοιπόν, βρέθηκε στην τρίτη θέση του google search το 2017 και να σου θυμίσω ότι ξεχωριστή καριέρα έκανε και το Skeleton makeup στην όγδοη θέση.

2. Mink Lashes

Οι mink eyelashes, δηλαδή οι βλεφαρίδες από γούνα mink, ήταν δεύτερες στην αναζήτηση του google το 2017. Στην Ελλάδα (ευτυχώς!) δεν έχουν έρθει ακόμη αλλά μπορείς να τις βρεις online εδώ. Αλλά, αλήθεια, γιατί να το κάνεις;

1. Beautyblender

Το θρυλικό σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού ήταν πρώτο στο google search το 2017. Κι εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε γράψεις δεκάδες άρθρα γι’αυτό. Προτού αγοράσεις το πολυπόθητο beautyblender (στην Ελλάδα το βρίσκεις στα Sephora) διάβασε εδώ οκτώ πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’αυτό!

Read More

And More