Όλα τα περίεργα beauty trends και προϊόντα που θα δούμε το 2017! Δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν!

Το 2016 ήταν μια περίεργη χρονιά για την ομορφιά γεμάτη με θέλουμε-να-ξεχάσουμε τάσεις όπως: το 100 layers of… ό,τι του φανεί ή το contouring στο λαιμό και περίεργα σχέδια που γίνονται με eyeliner στα μάτια (πιπέρι!). Και το 2017 ήρθε και έφερε μαζί του όλον αυτό τον ανανεωτικό αέρα και μας γέμισε ελπίδα ότι επιτέλους δεν θα δούμε όλα αυτά τα μπιουτοπερίεργα ξανά μπροστά μας. Γιατί… μάντεψε! Θα δούμε χειρότερα!

Παρακάτω μερικές από τις πιο περίεργες τάσεις, τεχνικές, πλαστικές ομορφιάς και προϊόντα που θα κάνουν το 2017 την πιο awkward beauty χρονιά που βιώσαμε μέχρι σήμερα!

Underboob: το νέο ντεκολτέ!

Από την περασμένη χρονιά βλέπουμε πολλές διάσημες με αυτά τα top που αφήνουν εκτεθειμένο το κάτω μέρος του στήθους. Κι ενώ εκ πρώτης όψεως αυτό μοιάζει με fashion trend, επηρεάζει άμεσα και τον κόσμο της ομορφιάς. Πώς; Έχουν αυξηθεί οι γυναίκες που απευθύνονται στους πλαστικούς τους για ένα… underboob job, μια επέμβαση που θα κάνει το στήθος τους να δείχνει στητό και όμορφο χωρίς να χρειάζεται να φορέσουν σουτιέν.

Free the nipple!

Τα τελευταία χρόνια τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει αρκετά. Το πλούσιο και γεμάτο στήθος της Pamela των 90’s είναι πλέον ξεπερασμένο με αποτέλεσμα κορίτσια και γυναίκες να απευθύνονται στους πλαστικούς τους και να ζητούν μικρότερο στήθος. Αυτή η επέμβαση πάει χέρι- χέρι με μια ακόμη: την επέμβαση που γίνεται με σκοπό να μικρύνει η θηλή. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Dan Marsh σε ένα Δελτίο Τύπου για το The Plastic Surgery Group, η συγκεκριμένη επέμβαση αυξήθηκε κατά 30% εδώ και μερικούς μήνες, κατά πάσα πιθανότητα από τότε που ξέσπασε το Free the nipple κίνημα. Miley Cyrus και Cara Delevingne κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν, με διάφανα top και τα κορίτσια βάζουν χρήματα στους κουμπαράδες τους για να αποκτήσουν το τέλειο στήθος! SOOOOO DON’T!

Sheet masks για το στήθος, τους γλουτούς, για όπου βάζει ο νους σου!

Ok, ξέρω πως εκ πρώτης όψεως αυτό το άρθρο μοιάζει να είναι αφιερωμένο στο στήθος. Αλλά υπόσχομαι πως παρακάτω θα βρεις και άλλα περίεργα beauty trends που αφορούν και άλλα σημεία του σώματος. Κάνοντας, όμως, για τώρα focus σε αυτό! Τα τελευταία δύο χρόνια οι sheet masks είναι huge προϊόν στην φροντίδα του προσώπου. Για το 2017 αυτό το trend προχωράει και σε άλλα σημεία του σώματος. Έτσι θα δούμε… εμποτισμένα τέτοια φύλα με ευεργετικά συστατικά που προορίζονται για το στήθος. Και στην Κορέα έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποια τέτοια όπως η Maskingdom Fit For Queen Lace Breast Mask που βλέπεις παραπάνω. Είναι ήδη sold out αλλά για την ιστορία, πωλoύνται online εδώ.

Beauty sleep και η τάση να κοιμάσαι με… κοσμήματα! Δες γιατί!

Ήξερες ότι υπάρχουν οι λεγόμενες ρυτίδες ύπνου; Φυσικά και το ήξερες αφού πολλές φορές έχεις δει στον καθρέφτη σου μετά από έναν βαθύ ύπνο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπό σου, σαν να έχει τσαλακωθεί. Οι περισσότεροι δερματολόγοι προτείνουν να κοιμόμαστε σε μεταξωτά σεντόνια και μαξιλαροθήκες ώστε να μειώνεται η τριβή. Αν το budget σου δεν στο επιτρέπει, ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης ανάμεσα στα χιλιάδες πανέξυπνα tricks που έχει μοιραστεί μαζί μας είναι και αυτό: πάρε ένα μεταξωτό μαντήλι και βάζε το το βράδυ στο μαξιλάρι σου για να κοιμάσαι πάνω σε αυτό. Είναι κάτι που κάνουν και τα μοντέλα στα ταξίδια τους.
Βεβαίως, υπάρχουν και πιο extreme μέθοδοι όπως αυτή που έχει κατακλύσει τελευταία το internet και το αμερικάνικο Marie Claire: το μυστικό είναι να κοιμάσαι φορώντας κολιέ, σκουλαρίκια και ότι σε δυσκολεύει στο να γυρίσεις έτσι ώστε να κοιμάσαι πάντα ανάσκελα και να αποφεύγεις την τριβή. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, σίγουρα δεν θα δημιουργηθούν ρυτίδες αλλά όταν σηκωθείς θα έχεις κάτι τεράστιους μαύρους κύκλους γιατί δεν κατάφερες να κλείσεις μάτι όλο το βράδυ. Αν, φυσικά, γλιτώσεις τον πνιγμό! Με άλλα λόγια: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!

Lip plumping με ότι σου βρίσκεται!


Μια ακόμη περίεργη beauty τάση που έχει προέλθει από τα social media και τις beauty influencers είναι να μεγαλώνεις τα χείλη σου με ό,τι βρεις μπροστά σου! Έχουμε δει βίντεο με wasabi, μαύρο πιπέρι και ότι μπορεί να προκαλέσει υπεραιμία. Βεβαίως, όλα αυτά τα συστατικά είναι επικίδυνα γιατί μπορεί να σου ερεθίσουν τα χείλη. Αντ’αυτού, σου προτείνω να τσεκάρεις εδώ τα lip plumpers που θα βρεις στην αγορά και είναι τσεκαρισμένα!

Instant nose lifters!

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά αλλά και σαρωτικά ταυτόχρονα beauty trends του 2017, θα είναι τα instant nose lifters, ειδικά gadget που βάζεις μέσα στη μύτη σου και έχεις αυτό το αποτέλεσμα που βλέπεις παραπάνω. Σύμφωνα με την beauty vlogger που βλέπεις εδώ (λέγεται Raiza Contawi) τέτοιου τύπου gadget υπάρχουν σχεδόν σε κάθε κατάστημα καλλυντικών στις Φιλιππίνες ενώ υπάρχει και ειδικό site, το noselifter.com. Σοβαρά τώρα;

Ταινίες lifting


Οι συγκεκριμένες ταινίες που μπαίνουν μέσα στα μαλλιά και ανασηκώνουν το βλέμμα είναι μυστικό εδώ και χρόνια πολλών χολιγουντιανών stars. Αλλά να που αυτό το μυστικό το 2017 θα φτάσει στα αυτιά όλων! Πριν λίγο καιρό σου είχαμε γράψει εδώ που μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα- ταινίες και άλλα περίεργα που κάνουν lifitng!

Ποιο σε εντυπωσίασε περισσότερο;

Read More

And More