Paris Fashion Week: τα 15 καλύτερα looks που συζητάει όλος ο beauty κόσμος!

Μόλις έριξε αυλαία το Paris Fashion Week για την σεζόν Fall/Winter 2016-’17. Και μπορεί στις μητροπόλεις της μόδας να συγκαταλέγονται το Μιλάνο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη αλλά στο Παρίσι χτυπάει στην πραγματικότητα η καρδιά των τάσεων με δεδομένο ότι εδώ συγκεντρώνονται οι περισσότεροι οίκοι.

Για περισσότερο από μια εβδομάδα, λοιπόν, μπροστά από τα μάτια μας πέρασαν περισσότερα από 100 shows, άλλα τόσα μακιγιάζ και σχεδόν τα τριπλάσια μαλλιά (πλέον, υπάρχει έντονα η τάση του individuality που θέλει να τονίζεται η προσωπικότητα του κάθε κοριτσιού και άρα τα μαλλιά τους μένουν πολλές φορές ως έχουν χωρίς να υπάρχει κοινή γραμμή χτενίσματος).

Όμως, από αυτά τα εκατό και πλέον shows μόνο τα 15 κατάφεραν να μπουν στην καρδιά μας και να μας κάνουν να φανταστούμε τους εαυτούς μας με τα τάδε μαλλιά ή το δείνα μακιγιάζ. Από τα καπιτονέ μάτια, λοιπόν, στον οίκο Chanel μέχρι τις βαθιές και δυναμικές φράντζες στην Isabel Marant, αυτά είναι τα beauty trends για τα οποία θα μιλάει όλος ο κόσμος! Καν’τα πριν απ’ όλες!

Read More

And More