Polka dots cut creases: 4 άγνωστες λέξεις που έγιναν instagram trend! Τι ακριβώς είναι!

Είναι τόσος ο βομβαρδισμός πληροφορίας από τα social media ώστε δεν μπορώ να θυμηθώ εμείς οι beauty editors από πού αντλούσαμε info πριν τον κόσμο των social (ok, ξέρω! Από τις εταιρίες καλλυντικών και τα catwalks!). Στο πλαίσιο, λοιπόν, του κάθε-μέρα-και-κάτι-νέο-ξεφυτρώνει το νέο makeup trend του instagram είναι το polka dots cut creases. Το polka… what????

Για αρχή cut crease είναι το μακιγιάζ που γίνεται στο κόκκαλο του ματιού (λέγεται αλλιώς και socket) με σκιά προκειμένου να τονίσεις το βάθος. Τα polka dots, από την άλλη, είναι οι τελίτσες που σχηματίζεις. Η νέα τάση, λοιπόν, θέλει να συνδυάσουμε και τα δύο και τελικά να φτάνουμε να ζωγραφίζουμε τελίτσες στο συγκεκριμένο σημείο!

Πάρε μια γεύση παρακάτω…

Και αυτό…

Και ένα ακόμη…

Τώρα, αν θέλεις να περάσεις από την θεωρία στην πράξη, αυτό που θα χρειαστείς για το μακιγιάζ αυτό είναι ένα εργαλείο dot με το οποίο κάνεις nail art όπως αυτό που εντοπίσαμε στο The Body Shop (€7.00) και κραγιόν ή σκιές σε κρεμώδη υφή ώστε να “γράφουν” πιο έντονα. ΑΛΛΑ: Αν μπεις στον πειρασμό να το κάνεις πρέπει να είσαι προσεκτική μιας και μιλάμε για ένα πολύ μυτερό πράγμα που πλησιάζει επικίνδυνα στο μάτι σου. Οπότε, αν θες την γνώμη μου, DON’T!

Read More

And More