Πού θα βρεις φακίδες από glitter σε αυτοκόλλητο (αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο στο πρόσωπό σου)!

Όταν ταξιδεύεις συχνά είναι ευκολότερο να αντιληφθείς το next big thing στα ρούχα, στην ομορφιά, στην διακόσμηση, ό,τι. Γιατί χωρίς να θέλω να ισχυριστώ το παραμικρώ, τα trends διαμορφώνονται στις μητροπόλεις της μόδας και μετά από λίγο καιρό (χρόνο!) έρχοναι και στην Ελλάδα.

Η Τζο, λοιπόν, (aka Ιωάννα Κούρου, την διαβάζεις καθημερινά στην fashion στήλη και σου αρέσει πολύ) έχει μόλις γυρίσει από ταξίδι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα info που μου μετέφερε, μέσα στο Topshop έχει διαμορφωθεί ειδικό corner όπου it girls κολλάνε στα πρόσωπα άλλων it girls χρωματιστές φακίδες. Την ίδια στιγμή εγώ, έχω πέσει πάνω σε αντίστοιχο άρθρo σε site του εξωτερικού. Άρα: τα αυτοκόλλητα με χρωματιστές ή glittery φακίδες είναι το πιο cool πράγμα που μπορείς να κάνεις στο πρόσωπό σου ΤΩΡΑ! Ειδικά αν είσαι κορίτσι των συναυλιών και αν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή.

Στην πράξη, τώρα: πώς φοριούνται αυτά τα αυτοκόλλητα; Δες το βίντεο παρακάτω από την beauty editor του Refinery29 που τα δοκίμασε πριν από εμένα αλλά να που τα έχω παραγγείλει ήδη οπότε σύντομα θα έχεις και το δικό μου review!

Και μια δεύτερη ερώτηση: πού θα τα βρεις;

Πηγή παραγγελιών no1: στο site του Topshop με τα αυτοκόλλητα να κοστίζουν $4.00

Πηγή παραγγελιών no2: στο Beautymarks όπου κοστίζουν $14.00

LAST CHANCE INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα κάνεις μόνη σου φακίδες που δείχνουν σαν αληθινές!

Read More

And More