Σε ποιο ύψος πρέπει να κάνεις την κοτσίδα σου ΤΩΡΑ (το sequel)!

Δεκάδες άρθρα έχουν γραφτεί και εργατοώρες από beauty editors έχουν ξοδευτεί προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημα: τελικά σε ποιο ύψος πρέπει να κάνω την κοτσίδα μου;

Και η αλήθεια είναι πως σταθερή απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει μιας και το ύψος άγεται και φέρεται από την διάθεση των hair stylists που βρίσκονται στις υπηρεσίες των σχεδιαστών στα shows και φυσικά από το τι σου αρέσει εσένα! Αν, όμως, είσαι περισσότερο κορίτσι των trends μάθε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουν πολύ τα λεγόμενα facelift ponytails, αυτά δηλαδή που είναι τόσο τραβηγμένα που κάνουν και ένα εφέ lifting στο πρόσωπο και που είδαμε πολύ πρόσφατα στο show του οίκου Balmain. Καλύτερα: οι κοτσίδες στο show του οίκου Balmain μας πήραν τον μυαλό!

Το συγκεκριμένο ponytail έγινε πολύ σφιχτά και πολύ ψηλά στην κορυφή και αποτελεί αποτέλεσμα της έμπνευσης του Sam McKnight.

Κι επίσης για να βγει αυτό το ponytail υπάρχει κι αυτό το trick για το μήκος…

Μην το κάνεις! Δεν χρειάζεται να αντιγράφουμε ότι βλέπουμε από τα catwalks! Εκτός αν έχεις κάμποσο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου! Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τον διαθέσεις κι εδώ!

Read More

And More