Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.10.2015 | 13:50
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Σε ποιο ύψος πρέπει να κάνεις την κοτσίδα σου ΤΩΡΑ (το sequel)!

Σε ποιο ύψος πρέπει να κάνεις την κοτσίδα σου ΤΩΡΑ (το sequel)!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 
Δεκάδες άρθρα έχουν γραφτεί και εργατοώρες από beauty editors έχουν ξοδευτεί προκειμένου να δοθεί απάντηση στο ερώτημα: τελικά σε ποιο ύψος πρέπει να κάνω την κοτσίδα μου;

Και η αλήθεια είναι πως σταθερή απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει μιας και το ύψος άγεται και φέρεται από την διάθεση των hair stylists που βρίσκονται στις υπηρεσίες των σχεδιαστών στα shows και φυσικά από το τι σου αρέσει εσένα! Αν, όμως, είσαι περισσότερο κορίτσι των trends μάθε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουν πολύ τα λεγόμενα facelift ponytails, αυτά δηλαδή που είναι τόσο τραβηγμένα που κάνουν και ένα εφέ lifting στο πρόσωπο και που είδαμε πολύ πρόσφατα στο show του οίκου Balmain. Καλύτερα: οι κοτσίδες στο show του οίκου Balmain μας πήραν τον μυαλό!Το συγκεκριμένο ponytail έγινε πολύ σφιχτά και πολύ ψηλά στην κορυφή και αποτελεί αποτέλεσμα της έμπνευσης του Sam McKnight. 


 
Κι επίσης για να βγει αυτό το ponytail υπάρχει κι αυτό το trick για το μήκος...Μην το κάνεις! Δεν χρειάζεται να αντιγράφουμε ότι βλέπουμε από τα catwalks! Εκτός αν έχεις κάμποσο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου! Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τον διαθέσεις κι εδώ!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10