Θες να έχεις στιλ; Κάνε μικροσκοπικές πλεξίδες όπως στον Louis Vuitton!

Έχω αυτή την εμμονή με τα μικροσκοπικά πλεξίδακια. Τα κάνω από αμηχανία, τα κάνω όταν έχω αγωνία για κάτι, τα κάνω όταν έχω δώσει ραντεβού και με έχουν στήσει (γκούχου! γκούχου!) (ωστόσο εδώ μπορείς να δεις το κάνω-πλεξιδάκια-όποτε-μου-ρθει ντοκουμέντο). Και είμαι τουλάχιστον υπερενθουσιασμένη γιατί τα αγαπημένα μου μικροσκοπικά πλεξίδακια βρήκαν μια θέση και στο catwalk. Και όχι όποιο catwalk αλλά στο catwalk του οίκου Louis Vuitton και στο fashion show για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 που έγινε μόλις χθες!

To concept ήταν μικροσκοπικά πλεξίδακια που βγαίνουν από το εσωτερικό των μαλλιών και πλαισιώνουν τα πολύ υγιή και ατημέλητα μαλλιά. Και αυτά τα πλεξιδάκια ταιριάζουν πολύ σε κάθε τύπο και χρώμα μαλλιών όπως μπορείς να δεις και μόνη σου…

Και είναι πολύ απλό το να κάνεις τις συγκεκριμένες πλεξίδες όπως τις έκανε και ο Paul Hanlon αρκεί να ξεχωρίσεις πολύ μικρές τούφες και να κάνεις μικροσκοπικές πλεξίδες αφήνοντας μερικά εκατοστά από τη ρίζα.



Πίσω στις πλεξίδες: υπάρχει ένα υπερτέλειο tip για να σφραγίσεις τις άκρες της κάθε πλεξίδας χωρίς να βάλεις λαστιχάκια. Για να το δεις κάνε κλικ εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τα καλύτερα beauty looks από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι που μας έκοψαν την ανάσα!

Read More

And More