Το προϊόν που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Έχει αύξηση 234% στο search του Pinterest!

Το pinterest δεν είναι ένα απλό πράγμα που κάνεις pin διάφορα πράγματα που σου αρέσουν. Το pinterest είναι εργαλείο δουλειάς. Γιατί μέσα από εδώ μπορείς να δεις τι ψάχνει ο κόσμος τώρα και άρα να δεις μια τάση της αγοράς. Αν, λόγου χάρη, είσαι εταιρία καλλυντικών και δεις ότι υπάρχει αύξηση στις μπλε μάσκαρα θα πρέπει να λανσάρεις μια στην αγορά. Και αν είσαι beauty editor θα πρέπει να κάνεις asap ένα θέμα για τις μπλε μάσκαρα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς του pinterest η αναζήτηση “μπλε μάσκαρα” έχει παρουσίασει αύξηση 234% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτό κάτι λέει. Δύο πράγματα: αν θέλεις να θεωρείσαι ενημερωμένη πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε μια. Αν έχεις ήδη μια, ήρθε ο καιρός να μάθεις πώς να την χρησιμοποιείς!

Tips and tricks για την μπλε μάσκαρα!

1. Η μπλε μάσκαρα είναι από μόνη της ένα statement. Αν την επιλέξεις φρόντισε να διατηρήσεις ήπιο το υπόλοιπο μακιγιάζ σου χωρίς χρωματικές υπερβολές. Λίγο blush, ένα lip balm και ολοκλήρωσες το μακιγιάζ σου.

2. Πολλές φορές η μπλε μάσκαρα δεν αποτυπώνεται στις βλεφαρίδες όσο έντονη την βλέπεις στο βουρτσάκι. Ένα trick είναι να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με πούδρα ώστε να τις αποχρωματίσεις. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει μια ουδέτερη βάση πάνω στην οποία το χρώμα θα αποτυπωθεί εντονότερο.

3. Για περισσότερη ένταση πέρασε μπλε eyeliner πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου.

4. Στο γραφείο η μπλε μάσκαρα είναι ένα αυτονόητο, τεράστιο Don’t! Μπορείς, όμως, να υιοθετήσεις το trend απλώνοντας χρώμα μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων και επιλέγοντας ένα royal blue αντί για ένα φλούο μπλε.

Μπλε μάσκαρα που πέρασαν το τεστ!

1. Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara High Impact Color, Estee Lauder, €36.00. Όγκος, μήκος, ελαστικότητα και χρώμα. Τα έχεις όλα με αυτή τη μάσκαρα αρκεί να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι με κινήσεις ζικ- ζακ και από τις δύο πλευρές!

2. V for V.O.L.U.M.E – Volume mascara, Blue League, Sephora, €9.90. Εκτός του ότι χρωματίζει τις βλεφαρίδες σου δίνει και πλούσιο όγκο.

3. Mascara Vinyl Couture No5 I’m the trouble, Yves Saint Laurent, €36.00. Εκτός από το χρώμα θα λατρέψεις και την υφή αυτής της μάσκαρα που είναι τόσο ρευστή σαν λάκα.

4. Diorshow Waterproof Mascara, Azure, €35.90. Η θρυλική μάσκαρα του Dior στην χρωματιστή και αδιάβροχη εκδοχή της!

5. Color Mascara Blue, Nyx, €7.15. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές πράγμα που σημαίνει πως “γράφει” στα μάτια σου τόσο έντονα όσο το βλέπεις στην συσκευασία. Είναι επίσης αρκετά οικονομική, γεγονός που ανήκει στα plus.

Read More

And More