Το θρυλικό μολύβι χειλιών Spice της MAC επιστρέφει δυναμικά!

Υπήρχε μια περίοδος που ένα από τα αγαπημένα beauty προϊόντα ήταν το μολύβι χειλιών Spice της MAC. Η Linda Evangelista είχε πει ότι είναι το αγαπημένο της προϊόν μακιγιάζ το οποίο βρίσκονταν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Και αυτή η εποχή ήταν τα 90’s τα οποία πήραν ξανά σάρκα και οστά μέσα από το πρόσφατο show του Moschino για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017.

Το μακιγιάζ έγινε από τα χέρια του Tom Pecheux ο οποίος έκανε όσο μακιγιάζ δεν είχαμε δει στο fashion week της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου μαζί. Γιατί ήταν ένα μακιγιάζ βγαλμένο από την Linda Evangelista και τα 90’s. Και τότε οι γυναίκες έκαναν full face make up. Όχι αστεία…

“Κάναμε ένα κλασικό 90’s μακιγιάζ το οποίο ήταν η βάση γι’αυτό που λέμε σοφιστικέ make up”, είπε ο Tom Pecheux ο οποίος δούλεψε αρκετά τη βάση ώστε να φαίνεται καλυμμένη και όχι flawless όπως επιτάσσουν τα make up trends τις τελευταίες σεζόν. Επίσης, τα φρύδια ήταν υπέροχα και εντατικά δουλέμενα ώστε να αποδοθεί αυτή η “η Sophia Loren συναντά την Brooke Shields” λογική όπως πολύ εύστοχα την περίεγραψε ο Tom Pecheux.
Ο Tom Pecheux, βέβαια, δεν επιστράτευσε μόνο ένα προϊόν βγαλμένο από τα 90’s (aka το θρυλικό Spice μολύβι χειλιών της MAC) αλλά και τεχνικές βγαλμένες από εκείνη την εποχή. Για παράδειγμα, χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών για να μεγαλώσει ελάχιστα τα χείλη πατώντας λίγο πιο έξω από το περίγραμμα και στρογγυλεύοντας το cupid bow. δηλαδή το “V” που σχηματίζουν τα χείλη.

Πάντως, αν θες την γνώμη μου θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις στο Spice της MAC τώρα γιατί το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει sold out! Εκτός, βέβαια, αν το έχεις ήδη…

Read More

And More