Toner Wash: η νέα κορεάτικη τεχνική που κάποιοι λένε πως εξαφανίζει τα σπυράκια!

Έχουμε trend alert στο skincare και φυσικά προέρχεται από την Κορέα. Το γεγονός ότι η Κορέα είναι πολύ μπροστά σε θέματα φροντίδας επιδερμίδας το γνωρίζεις. Όπως επίσης, πιθανότατα να γνωρίζεις και την δική μου beauty εμμονή. Κατά καιρούς, λοιπόν, οι Κορεάτισσες εφευρίσκουν νέα beauty tricks και μεθόδους που εμείς εδώ σε αυτήν την beauty στήλη δεν αφήνουμε να πέσουν κάτω.

Μετά, λοιπόν, το 7 skin method για το οποίο μπορείς να διαβάσεις τα πάντα εδώ, οι χρήστες του Reddit έχουν ενθουσιαστεί με μια ολοκαίνουργια τεχνική το Toner Wash. Τι είναι αυτή η τεχνική; Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου όπως συνηθίζεις, για το τελειώμα βάζεις σε ένα μπολ νερό και δύο καπάκια τονωτική λοσιόν και βρέχεις με αυτό το πρόσωπό σου ξανά και ξανά. Έπειτα, προχωράς στην υπόλοιπη beauty ρουτίνα σου ως συνήθως!

Τι κάνει αυτή η τεχνική; Σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του Reddit βοηθούν να ξεραθούν τα σπυράκια σου και να μειωθούν οι κοκκινίλες στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν και μια συγκεκριμένη λοσιόν που περιέχει καλέντουλα, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες!

Παρακάτω δες πώς γίνεται η τεχνική…


Εγκρίνει ο δυτικός κόσμος αυτή την τεχνική; We are working on it και θα σου έχουμε σύντομα νέα!

Read More

And More