Wella trends A/W 2016! Μάθε αποκλειστικά εδώ ποιo είναι τo hot χτένισμα της επόμενης σεζόν!

Είναι εκείνη η στιγμή στην ζωή της κάθε beauty editor που όταν έχει μερικά inside και αποκλειστικά info α) είναι σαν να της χαρίζεται όλος ο κόσμος και β) ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί σου! Έχουμε και λέμε, λοιπόν: σε αυτό το post σου μαθαίνουμε α-πο-κλει-στι-κά ποιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για την επόμενη σεζόν, αλλά να που εσύ μπορείς να τα κάνεις από τώρα για να αποδείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι!

Ιδού, λοιπόν, τι μάθαμε από την Wella και τον Eugene Souleiman, τον κορυφαίο αυτόν hair stylist που είναι “υπεύθυνος” για τις περισσότερες τάσεις που βλέπεις εκεί έξω!

Ο Eugene Souleiman φτάνει τον όγκο στο απόγειό του για τη συλλογή «Cowboys and Poodles» του οίκου Jeremy Scott

Το παρασκήνιο:
Για την ιδιαίτερη συλλογή του οίκου Jeremy Scott για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2016 με τίτλο «Cowboys and Poodles», τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα υπό τον ήχο του «Hanging on the Telephone» της Blondie φορώντας καουμπόικες μπότες με γκλίτερ και ρετρό στάμπες από καρτούν με ρέλια από παγιέτες και πούπουλα, συνδυασμένα με εντυπωσιακό έντονο μακιγιάζ. Ο Eugene εμπνεύστηκε από πολλά για να δημιουργήσει ένα στυλ που συμπλήρωσε την επίδειξη με την εκκεντρικότητά του – από έντονο burlesque glamour, μέχρι το εμβληματικό στυλ του John Waters και τα περίφημα pin-ups της δεκαετίας του ’50 – όλα μαζί σε ένα στυλ «Η Barbie πηγαίνει στο Βέγκας».
«Τα μαλλιά στην επίδειξη του οίκου Jeremy Scott είναι τεράστια, σέξι και κάποιοι μπορεί να πουν ίσως φθηνιάρικα, αλλά εγώ θα έλεγα διασκεδαστικά. Είναι ελαφρώς τύπου Barbarella – αλλά το βασικό θέμα είναι ο όγκος και όχι η τελειότητα. Παρόλο που έχει τις ρίζες του στην δεκαετία του ’50, υπάρχει αυτό το μοντέρνο στοιχείο στην υφή και η ατέλεια στο στυλ.»

Η βασική τεχνική:
Ο Eugene άρχισε να προετοιμάζει τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το EIMI Sugar Lift με EIMI Perfect Setting στα άκρα. Η χρήση άφθονου προϊόντος έδωσε στα μαλλιά μια αίσθηση χημικής επεξεργασίας, κάνοντας πιο εύκολο το styling και δημιουργώντας ένα look που παραπέμπει στη δεκαετία του 1950, συνώνυμη με το κλασικό στυλ pin-up.
«Χρησιμοποιήσαμε πιστολάκι στις ρίζες αφού βάλαμε το EIMI Sugar Lift για να δημιουργήσουμε μια καλή βάση για το κρεπάρισμα. Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν λίγο πιο πορώδη και επεξεργασμένα, κάτι που είναι υπέροχο για το κράτημα του όγκου.»
Αφού στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι με μια μεγάλη στρόγγυλη βούρτσα, τα άφησε για λίγη ώρα με ρόλεϊ πριν τα βουρτσίσει. Ο Eugene ψέκασε με το EIMI Stay Styled για να κρατήσει το χτένισμα και φούσκωσε τα μαλλιά με τα χέρια του για να τους δώσει ακόμη μεγαλύτερο όγκο.

Λοιπόν, σκοπεύεις να το υιοθετήσεις;

Read More

And More