Θα βγεις απόψε; Λοιπόν, κάνε αυτό το χτένισμα και θα είσαι μια σεζόν μετά!

Ok! Ok! Ας συμφωνήσουμε ότι αυτό το χτένισμα δεν είναι για όλες! Θέλει τόλμη και λίγο καλοκαιρινή διάθεση. Αλλά μας έρχεται κατευθείαν από το fashion show του Μιλάνου και του οίκου Alberta Ferretti για την σεζόν SS ’13 και αυτό εξηγεί πολλά! Όμως (ένα μεγάλο “όμως”) όποια το κάνει θα ξεχωρίσει!

Το αποτέλεσμα αυτών των μαλλιών- που είναι κάτι παραπάνω από ένα κλασικό wet look καθώς η υφή τους είναι ιδιαίτερα ρομαντική για απροσδιόριστο λόγο (δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς)- το οφείλουμε στην έμπνευση του Guido, Creative Consultant της Redken, ο οποίος παρακάτω λέει πώς και με ποια ακριβώς προϊόντα μπορείς να το αντογράψεις!

Πώς να αντιγράψεις το ανοιξιάτικο χτένισμα του οίκου Alberta Ferretti

1. Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από το mousse 10 root targeted volume spray από την ρίζα μέχρι τις άκρες.
2. Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω με μια χτένα βεβαιώνοντας ότι τα μαλλιά δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους ώστε να έχεις μια φυσική υφή.
3. Με τσιμπιδάκια πιάσε τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά καθώς και στην κορυφή των μαλλιών και στέγνωσε με πιστολάκι. Αυτό θα ανασηκώσει λίγο την ρίζα των μαλλιών.
4. Όταν στεγνώσουν τα μαλλιά σου αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια και ψέκασε με το 23 super strength finishing spray ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα τους.
5. Για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σου ολοκλήρωσε με το spray shine flash 02 glistening mist.

Read More

And More