Show must go on! Το μακιγιάζ ματιών στον Versace είναι ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία!

Σε ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται Παρίσι γίνεται τώρα η εβδομάδα μόδας για την υψηλή ραπτική και την σεζόν Fall/Winter 2015-’16. Και σε αυτό το παράλληλο σύμπαν ο οίκος Versace έδειξε την Κυριακή το βράδυ τις δημιουργίες του πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ok! Ας αφήσουμε στην άκρη τις δημιουργίες των πολλών χιλιάδων ευρώ δεδομένου ότι είναι κάπως προκλητικό και ας κάνουμε focus σε κάτι που μπορούμε όλες μα όλες (και θα θέλουμε όλες μα όλες!) να αντιγράψουμε με μηδενικό budget. Ας κάνουμε, λοιπόν, focus στο μακιγιάζ από την Pat McGrath!

Και το μακιγιάζ συνοψίζεται όλο στην εξής πρόταση: δεν περίμενα ποτέ οτι θα ζήλευα τόσο την πράσινη shimmering σκιά! Και δεν περίμενα ποτέ η επόμενη αντανακλαστική μου κίνηση να ήταν να ψάξω για μια τέτοια σκιά στο νεσεσέρ μου.

Και (δις!) πρόσεξε: δεν είναι μια σκιά που ταιριάζει απλώς στην καστανή Kendall Jenner αλλά είναι μια σκιά- πασπαρτού που ταιριάζει εξίσου και σε καστανές και σε ξανθιές!

BTW: Αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας πάρε και αντίγραψε όλο το beauty look: τα μαλλιά, το στεφάνι στα μαλλιά, το μακιγιάζ, όλα!

Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι 7 στις 10 θα θέλετε να αντιγράψετε αυτό το make up αλλά να που ίσως δεν έχετε μια αντίστοιχη shimmering πράσινη σκιά, την βρήκαμε εμείς για εσάς. Με απλά λόγια: Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις τις πράσινες σκιές που μοιάζουν με αυτήν εδώ!

Read More

And More