Aubergine: η σκιά που πρέπει να αγοράσουμε όλες!

Aubergine ή αλλιώς μελιτζανί! Η σκιά που είδαμε στον οίκο Burberry για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2013-’14 είναι η πιο ποθητή απόχρωση τώρα.

“Υπήρχαν πολλά κομμάτια τα οποία ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι οπότε αυτό που θέλαμε είναι τα μάτια να δείχνουν σαν να ψεκάστηκαν με spray κατά μήκος των βλεφάρων” είπε η Wendy Rowe που δημιούργησε αυτό το look, στην βρετανική Vogue. “Το κορίτσι του οίκου Burberry αυτή την σεζόν έχει πολύ ελεύθερο πνεύμα. Άπλωσα την compact σκιά με τα δάχτυλά μου και δεν χρησιμοποίησαν ούτε eyeliner ούτε καθόλου γραμμικά σχέδια ή ψεύτικες βλεφαρίδες. Όσον αφορά την επιδερμίδα έγινε αναμειγνύοντας το Fresh Glow και το Sheer Foundation του οίκου, ενώ τα νύχια τέλος βάφτηκαν με το βερνίκι Eldeberry το οποίο πρόκειται να λανσαριστεί το ερχόμενο Φθινόπωρο”.

Και να μερικές backstage λήψεις από το μακιγιάζ των μοντέλων του οίκου και την aubergine σκιά που δημιουργεί αυτό το αιθέριο effect!

Όσον αφορά την σκιά, απλώς πήγαινε σε οποιοδήποτε stand και ζήτησέ την ως aubergine ή μελιτζανί. Και προτίμησε τις compact έτσι ώστε να μπορείς να τις απλώνεις και με το δάχτυλό σου και να έχεις αυτό το ζεστό αποτέλεσμα.

Read More

And More