Τα πιο δυνατά trends σε make up, νύχια, μαλλιά που είδαμε το 2012!

Πολλά έγιναν από την 1/1/2012 (αλήθεια, το πιστεύεις ότι πέρασε τόσο γρήγορα η χρονιά;). Από αυτά, όμως, ας κρατήσουμε μόνο τις όμορφες στιγμές. Και επειδή σε αυτή την στήλη κυριολεκτούμε, όταν λέμε “όμορφες στιγμές” εννοούμε τις πιο όμορφες beauty τάσεις σε make up, μαλλιά και νύχια! Θέλεις να δεις ποιες ήταν οι πιο δυνατές; Παρακάτω στις έχουμε όλες συγκεντρωμένες!

Ξανοιγμένες άκρες

Οι ξανοιγμένες άκρες του 2012 ήταν ότι και το ombre του 2011. Δηλαδή, η πιο δυνατή τάση στο χρώμα των μαλλιών. Μέσα στην χρονιά που πέρασε πολλές διάσημες επιχείρησαν να αποκτήσουν το εφέ του ξανοίγματος των μαλλιών από τον ήλιο. Και φυσικά, η τάση αυτή απογειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι! Η Lauren Conrad και η Hilary Swank ήταν τα πιο χαρακτηριστικά και ωραία παραδείγματα που υιοθέτησαν αργότερα πολλά, πολλά κορίτσια.
Για να μάθεις περισσότερα για αυτό το trend, κάνε κλικ εδώ!

Σκούρα χείλη

Τα σκούρα χείλη ανέκαθεν ήταν επιλογή, αλλά ποτέ άλλοτε δεν φορέθηκαν τόσο μαζικά. Η έξαρση των σκούρων χειλιών έγινε τον περασμένο Μάιο στο Met Gala ενώ φοριούνται μέχρι σήμερα που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές μετά μανίας. Προσοχή: για να είσαι ακόμη πιο ενημερωμένη συνδύασέ το με πολλές λάμψεις στο πρόσωπο και γυμνά μάτια.
Bonus info: θέλεις να βρεις το σωστό έντονο κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σου; Δες εδώ!

Pixie cut

Μπορεί το pixie cut να μην είναι η ανακάλυψη του 2012, αλλά μέσα σε αυτή την χρονιά είδαμε διάφορες διάσημες να κόβουν τα μαλλιά της. Η Miley Cyrus έκανε ένα punk pixie που θύμιζε κάτι από την Pink (μάλιστα, κατηγορήθηκε και γι’ αυτό) ενώ η Anne Hathaway έκοψε τα μαλλιά της για τον ρόλο στο Les Miserables κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Έπειτα, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να το κρατήσει.
PS: Αλήθεια, πώς σου αρέσει περισσότερο η Anne Hathaway; Ψήφισε εδώ!

Έντονη φράντζα

Η φράντζα είναι η τάση που αγαπάμε να μισούμε. Όταν παίρνουμε την απόφαση να τα κόψουμε περιμένουμε πότε θα μακρύνουν κι όταν έχουν πια μακρύνει τα ξανακόβουμε! Μέσα στο 2012 πολλές αποφάσισαν να κόψουν φράντζα. Αυτή που μας τράβηξε, όμως, όλη την προσοχή είναι η Kate Middleton! Και το νέο της look της πάει πολύ… όπως και η εγκυμοσύνη (έτσι, για το gossip!).

Υφές στα νύχια

Τα νύχια είναι πλέον κέντρο προσοχής! Και αυτό δεν είναι αλλαγή που έφερε το 2012. Αλλά αυτή την χρονιά είχαμε πολλές καινοτομίες ως προς τις υφές των μανικιούρ. Νύχια από δέρμα, νύχια από χαβιάρι ακόμη και βελούδινα νύχια! Την επόμενη εβδομάδα έχουμε φωτογράφιση με την Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι! Ανυπομονώ να δω τα trends του 2013!

Αλήθεια, έχεις δοκιμάσεις κάποιο από αυτά; Καν’το πριν το τέλος της χρονιάς!
Για να δεις πώς να κάνεις δερμάτινα νύχια, κλικ εδώ.
Για βελούδινα νύχια, κλικ εδώ.
Για νύχια από χαβιάρι, κλικ εδώ.

Read More

And More