Paris Haute Couture! Αυτό είναι το καλύτερο hair look που εντοπίσαμε!

Έλα! Μπορείς να ξελογιαστείς ελεύθερα με το beauty look Chanel που μας έδειξε ο οίκος στο πρόσφατο Haute Couture Show για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2012-’13. Ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε από beauty πλευράς και πίστεψέ με έφαγα ωωωρες βλέποντας photo την τελευταία εβδομάδα.

Ok! Ok! Εγώ μπορεί να μην σε πείθω αλλά τι λες γι’ αυτές τις εικόνες παρακάτω;

Δώσε όλη σου την προσοχή σε αυτά τα headpieces που είναι boho αλλά και πολύ κομψά ταυτόχρονα! Για να δείξεις, λοιπόν, πόσο διαβασμένη είσαι σε θέματα ομορφιάς ξεκίνησε (οοοταν με το καλό!) το Φθινόπωρό σου με αυτά τα μαλλιά. Επένδυσε σε ένα παρόμοιο headpiece, κάνε χωρίστρα στη μέση, άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό σου και βγες εκεί έξω για να τους εκπλήξεις όλους! Α! Όσον αφορά τα υπόλοιπα μαλλιά, απλώς κρυψ’τα μέσα στο headpiece.

Στάσου ένα λεπτό! Μήπως είμαι εγώ υπερβολικά ενθουσιασμένη με αυτό το beauty look δια χειρός Peter Philips; Εσύ τι γνώμη έχεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

PS1: Αυτό το καλλιτεχνικό βίντεο του Peter Philips δεν πρέπει να το χάσεις!
PS2: Στο Haute Couture show της Chanel είδαμε και Halo nails (Yes! Το ‘ξερα πως είναι μεγάλο trend!). Ακολουθεί σύντομα άρθρο για το πώς να το κάνεις μόνη σου!

Read More

And More