Αν βαρέθηκες τις πλεξίδες, πρέπει να δεις πώς καταλήγει αυτή η πλεξίδα στο couture show της Chanel!

Γιατί να κάνεις βαρετά μαλλιά όταν μπορείς να κάνεις… ΑΥΤΑ τα μαλλιά; Και αυτό το μότο θα μπορούσε να είναι και το μότο του Sam McKnight (έχει δώσει συνέντευξη στο TLIFE εδώ!) ο οποίος εδώ και πολλές σεζόν φροντίζει για τα χτενίσματα των shows του οίκου Chanel. Και ο Sam McKnight έχει αυτή (είναι το τελευταίο αυτός-ή-ό που γράφω! Promise!) την εμμονή με τα hair accessories που την έχει περάσει και σε εμάς. Ή εμένα (ας το πάρω πάνω μου!).

Τον Χειμώνα του 2015 είπε να βάλουμε μακριές, μάλλινες κορδέλες στα μαλλιά μας και το κάναμε…


(δεν θα το κάναμε, όμως, αν δεν ήταν η hair stylist Σοφία Νομικού. Για το πώς θα φτιάξεις μόνη σου αυτό το hair accessory κάνε κλικ εδώ)

Στο show της Chanel στο Σάλτσμπουργκ είπε να βάλουμε φιόγκους στα μαλλιά και (πάλι) το κάναμε…

(Αριστερά η Cara Delevingne με την Kendall Jenner και δεξιά εγώ. Ένα πράγμα! Κι εδώ μπορείς να δεις κάποια hair accessories με φιόγκους)

… Και στο τελευταίο couture show για την Άνοιξη του ’15 είπε να κάνουμε αυτές τις χαλαρές πλεξίδες (κάνουν καριέρα ως low- slung braids) και να βάλουμε στο τέλεος μια λεπτομέρεια παύλα αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει όλη την διαφορά. Αυτό το τελευταίο δεν προλάβαμε να το κάνουμε ακόμα (το show έγινε μόλις χθες!) αλλά ΘΑ το κάνουμε! Άμεσα!

Έβαλε στο τελείωμα της κάθε πλεξίδας ένα hair accessory που θύμιζε καααααατι από καμέλια (aka το έμβλημα του οίκου) και αμέσως οι πλεξίδες απέκτησαν ένα twist. Ξέρεις, εκείνη η λεπτομέρεια που θα κάνει οοοοοολη την διαφορά!

Δίνω στον εαυτό μου μια βδομάδα περιθώριο για να το δοκιμάσω. Και θα έχω και update!

BTW: Υπάρχει καμία εκεί έξω που διαβάζει τώρα αυτές τις γραμμές και τις άρεσε εξίσου ή δεν μπορείς για κανέναν λόγο να συμμεριστείς τον ενθουσιασμό μου;

Read More

And More