Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2014 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Hot or not? Τα μάτια των μοντέλων του Dior!

Hot or not? Τα μάτια των μοντέλων του Dior!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Πριν καναδυό χρόνια ο Peter Philips μεταπήδησε από τον οίκο Chanel στον οίκο Dior. Αλλά σε όποιον οίκο κι αν ανήκε- ανήκει (!) ο Peter Philips παραμένει δημιουργικός και πρωτότυπος στις ιδέες του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: την περασμένη εβδομάδα έγινε στο Τόκιο το Pre- Fall show (μιλάμε για το επόμενο Φθινόπωρο) του οίκου Dior. Εκεί και με έμπνευση από την πόλη ο ταλαντούχος κύριος Phlips δημιούργησε ένα κάπως τρομακτικό αλλά με έναν cool τρόπο μακιγιάζ για τα μοντέλα του οίκου. Τι εννοώ; Δες παρακάτω...

/

Αυτό που έκανε ο official make up artist του οίκου ήταν να κολλήσει λεπτές μαύρες ταινίες ακριβώς στο κέντρο του ματιού σε άνω και κάτω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση ότι τα μοντέλα του οίκου είχαν τεράστια μαύρα μάτια όπως οι πορσελάνινες κούκλες.

/

Και το total look ολοκληρώθηκε με ένα αντίστοιχα... creepy hair styling που μας έκανε συνειρμούς με την οικογένεια Adams.

Οι περιγραφές που δόθηκαν από τα διεθνή μέσα ήταν ότι το τελικό beauty look ήταν τρομακτικό αλλά με έναν cool τρόπο. Ερώτηση: Πώς βρίσκεις το αποτέλεσμα; Hot or not; Επίσης, μπήκες έστω και για ένα δευτερόλεπτο στον πειρασμό να το κάνεις κι εσύ; Έλα πες; Έστω για ένα δευτερόλεπτο;
PS: Εγώ πάντως θα το κάνω. Μόνη μου. Σπίτι μου. Έτσι, για να δω πώς είναι.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10