Μετά το δερμάτινο eyeliner του Fendi τώρα και σατέν!

Την προηγούμενη εβδομάδα στο fashion show του οίκου Fendi είδαμε κάτι πραγματικά καινοτομικό στον κόσμο της ομορφιάς: ο Peter Philips έβαλε στα μάτια των μοντέλων δερμάτινο eyeliner! Και σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου, πρέπει οπωσδήποτε να δεις εδώ!

Και να που μερικά fashion shows μετά και στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, το eyeliner από κάποιο ύφασμα παύει να είναι καινοτομικό, μιας και το ξαναβλέπουμε μπροστά μας.

Αυτή την φορά το eyeliner είναι από σατέν ύφασμα, το είδαμε στο show του οίκου Dior και μάντεψε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ιδέα! Ναι, πρόκειται ξανά για τον Peter Philips, που εδώ και δύο χρόνια περίπου έχει φύγει από το δυναμικό του οίκου Chanel και είναι ο creative director στον Dior!

Το πολύ ενδιαφέρον με αυτό το νέο είναι ότι αυτά τα eyeliner stickers θα βγουν στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να τα αγοράσεις. Και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έρθουν στην Ελλάδα αλλά 1. θα μπορείς να τα αναζητήσεις στον οίκο Dior 2. μπορείς πάντα να τα παραγγείλεις online!

PS: Έχουν ήδη μπει στη λίστα των αγορών μου!

Read More

And More