Flip manicure! Δοκιμάσαμε μια από τις πιο… τρελές τάσεις στο μανικιούρ! Δες το βίντεο!

Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και που δείχνουν πόσο διαβασμένη είσαι. Και επειδή είσαι μαθήτρια αυτής εδώ της στήλης, είσαι πολύ διαβασμένη (χα!). Λοιπόν, μάθε κι αυτό: βάψε τα νύχια από μέσα γιατί είναι τάση! Say whaaaat???

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν λίγο καιρό η Huffington Post δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίοα αφορούσε την τάση του flip manicure, το να αφήνεις δηλαδή τα νύχια σου πιο μακριά και να τα βάφεις από την κάτω μεριά. Κι επειδή είναι η Huffington Post και είμαστε το TLIFE (και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω!) είπαμε να δοκιμάσουμε οι ίδιες το trend!

Και κάπως έτσι, ένα τηλέφωνο μακριά, βρέθηκα στο Cure Nailworks, μίλησα με την Μίνα (aka Χαλδεάκη, aka ιδιοκτήτρια αυτού του πολύ όμορφου nail bar. Α! Και η Μίνα είναι πολύ όμορφη. Θα την δεις) και αμέσως μετά δοκίμασα το flip manicure στα δικά μου… κοντά νύχια! Γίνεται; Αμέ! Στην ομορφιά όλα γίνονται!

Πάτησε play και δες…

Κι επειδή τα social media παίζουν πλέον πολύ σημαντικό ρόλο στο τι είναι hot και τι είναι not να σου πω ότι η τάση ξεκίνησε από την Ciara όταν ανέβασε την photo που θα δεις παρακάτω στο instagram της…

Και λίγο μετά έγινε και αυτός ο μικρός χαμός και ακολούθησαν και άλλες photos με το flip manicure…

Κι αυτή…

… Και μια δική μου!

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, να σου επισημάνω καναδυό πράγματα. Το συγκεκριμένο trend μας είχε συστηθεί και παλιότερα ως Louboutin nails επειδή ακριβώς το κάτω μέρος των νυχιών βάφονταν κόκκινο όπως και οι σόλες από τα Louboutin τακούνια. Αλλά η βασική διαφοροποίησή τους είναι ότι το flip manicure εκτός από βερνίκι μπορείς να το εμπλουτίσεις και με διάφορα στρας και τα λοιπά.

Και για να είμαι ακόμη πιο ειλικρινής, προτού αποφασίσεις να το κάνεις να ξέρεις ότι πρέπει να εξοπλιστείς με υπομονή (παίρνει κάποιες ώρες αν δεν έχεις φυσικά μακριά νύχια) και γενικότερα δεν πρέπει να κάνεις πολλά, πολλά με τα χέρια. Αν, για παράδειγμα, γράφεις μανιωδώς (βλ. εμένα) αυτό το μανικιούρ θα σε δυσκολέψει στην καθημερινότητά σου.

Αλλά να που είμαστε κορίτσια και μια στο τόσο είναι ωραίο να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι για το fan και για να δείξουμε πως παίζουμε τα trends στα… δάχτυλα!

Read More

And More