Οι μπαντάνες στα μαλλιά επέστρεψαν! Σου βρήκαμε τις πιο stylish της αγοράς από €2.60!

Θα μπορούσα να ξεκινήσω το κείμενό μου κάπως έτσι: κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα αξεσουάρ μαλλιών επιστρέφουν. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, την τιμητική τους έχουν οι μπαντάνες.

Αλλά αυτό είναι κάπως βαρετό και δεν μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις πόσο μα πόσο huge είναι αυτό το 90’s trend που το βλέπουμε εμείς οι παλιότερες ξανά μπροστά μας και αποτελεί άγνωστη λέξη για τα κορίτσια της εφηβείας (σωστά, κορίτσια της εφηβείας;).

Άρα, θα ξεκινήσω αυτό το κείμενο κάπως έτσι: την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια άρπαξε οπωσδήποτε μια μπαντάνα! Ή βγες για ψώνια επί τούτου! Γιατί η μπαντάνα είναι το hot αξεσουάρ αυτού του καλοκαιριού. Πολύ, πολύ πρόσφατα (σχεδόν σε μια εβδομάδα μέσα!) το φόρεσαν η Cara Delevingne και η Ariana Grande που είναι μεγάλα beauty & fashion icons των νεαρών κοριτσιών αλλά και η Khloe Kardashian ώστε να νιώθουμε κι εμείς οι 30 plus κάπως καλύτερα!

Κι ελπίζω να σου πέρασα το κοινωνικό μήνυμα για το πόσο in fashion θα είσαι αν βγεις για ποτό με την μπαντάνα σου, πας βόλτα στα μαγαζιά και φοράς την μπαντάνα σου και μετά την βουτιά στη θάλασσα βάλεις την μπαντάνα σου στα μαλλιά σου.

Παρακάτω με την βοήθεια της fashion editor Σοφίας Σούζα, που βγήκε για ένα επί τούτου shopping, σου συγκεντρώσαμε τις πιο stylish μπαντάνες που μπορείς να βρεις τώρα στα καταστήματα από €2.60, αλλά πριν από αυτό να δυο-τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

1. Όταν φοράς μπαντάνα μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα ή να τα αφήσεις κάτω, αλλά…
2. Δεδομένου ότι το πρόσωπό σου θα είναι απόλυτα εκτεθειμένο θα πρέπει να είναι και ωραία μακιγιαρισμένο. Προσοχή! Ωραία, όχι βαριά! Η μπαντάνα πρεσβεύει κάτι ανάλαφρο, νεανικό και φρέσκο οπότε τα σκληρά smokey αποκλείονται.
3. Βεβαίως, προσωπικά μου αρέσει πολύ η μπαντάνα συνδυασμένη με ένα make up όπως αυτό της Ariana Grande με βαμμένο μόνο το κινητό βλέφαρο. Ειδικά αν έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου θα σου δώσει ανοδικότητα σε όλο το πρόσωπο.
4. Στιλ και μπαντάνα! Με τα ρούχα τι κάνουμε; Επειδή οι σωστές μπαντάνες, αυτές που φορούσαμε εμείς στα 90’s είχαν prints, προτίμησε μονόχρωμα casual ρούχα. Ένα τζιν, ένα λευκό φανελάκι, η μπαντάνα σου και θα είσαι sexy και όμορφη με έναν αβίαστο τρόπο που μαρτυρά ότι δεν έκανες και μεγάλη προσπάθεια! Ωραίο και για ένα date στο σινεμά!
5. Το tip για να μείνει σταθερή η μπαντάνα! Αν έχεις μαλλιά που είναι πολύ λεία και άρα γλιστράνε σαν τα δικά μου κράτησε την μπαντάνα σου στο… ύψος των περιστάσεων (άρα, εκεί κοντά στο μέτωπο) ψεκάζοντας μερικά τσιμπιδάκια με λακ και έπειτα πιάνοντάς ανάμεσα στην μπαντάνα και τα μαλλιά σου!

Για να δεις τις μπαντάνες που διαλέξαμε για ΄σένα κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More