No Make Up Make Up στα… νύχια σου! Τι είναι και με ποια βερνίκια το πετυχαίνεις!

Άφησέ με να σου αναλύσω λίγο την θεωρία των… άκρων όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου (κι εδώ που τα λέμε τέτοιου τύπου θεωρία δεν υπάρχει και είναι μόνο στο μυαλό μου. Αλλά ισχύει):
ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ 1: Το μαύρο είναι το νέο γαλλικό
ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ 2: Τα παστέλ χρώματα είναι τάση τώρα την Άνοιξη (όπως και κάθε Άνοιξη κι εδώ ΠΡΕΠΕΙ να δεις τα 11 χρώματα με τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να βάψεις τα νύχια σου αυτή την Ανοιξη)
ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ 3: Τα προηγούμενα δύο χρόνια έχουμε πολυυυυυυυυυυ nail art
ΘΕΩΡΙΑ ΝΟ 4 (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΝΟ 3): Στον αντίποδα του nail art φέτος στις ανοιξιάτικες παύλα καλοκαιρινές πασαρέλες έκαναν τεράστια καριέρα τα clean cut νύχια. Ή αλλιώς τα νύχια που ήταν καθαρά, περιποιημένα, απαλλαγμένα από παρανυχίδες και βαμμένα με ένα βερνίκι που θα μπορούμε να είναι φυσικό. Τόσο φυσικό που τα νύχια μπορεί και να έμοιαζαν άβαφα. Αλλά δεν ήταν.
Συνέχισε να διαβάζεις…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NO MAKE UP MAKE UP ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ!

Πριν περίπου 4-5 χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς είχε μπει ένας ολοκαίνουριος όρος: ο όρος του No Make Up Make Up. Τι σημαίνει αυτό; Τα κορίτσια που έβγαιναν στην πασαρέλα έμοιαζαν αμακιγιάριστα αλλά στην πραγματικότητα φορούσαν πάνω τους σχεδόν τα πάντα: primer, foundation, concealer, διάφανη μάσκαρα, lip balm και κάπως έτσι μας ξεγελούσαν και νομίζαμε πως ήταν αμακιγιάριστες. Διόρθωση: ένα μη εκπαιδευμένο μάτι θα νόμιζε πως ήταν αμακιγιάριστες!

PAUSE:
Σε αυτό το βίντεο μπορείς να δεις πώς να κάνεις το No Make Up Make Up!

Φέτος, η τάση αυτή πέρασε και στα νύχια κι έτσι πολλοί οίκοι πρώτης γραμμής έβγαλαν τα μοντέλα τους στην πασαρέλα με νύχια που έδειχναν άβαφα. Το No Make Up Make Up trend στα νύχια ή αλλιώς το… No Manicure Manicure το είδαμε σε οίκους πρώτης γραμμής όπως Gucci, Lacoste, Issa, Stella McCartney, Derek Lam, Dries Van Noten.


Παραπάνω πώς δείχνει ένα No manicure manicure σγτα μοντέλα και πώς σε ένα κανονικό κορίτσι (σ.σ. εγώ είμαι το κανονικό κορίτσι κάτω δεξιά)

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα βερνίκια που ούτε ροζίζουν, ούτε μπεζίζουν αλλά έχουν αυτό το φυσικό και κάπως ημιδιάφανο χρώμα έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ να πας πολύ στοχευμένα!
Βεβαίως, στην ίδια λίστα θα βρεις και βερνίκια που δεν υπάρχουν σε nail bars. Σε αυτή την περίπτωση, αν πρόκειται δηλαδή να κάνεις μόνη σου το No Manicure Manicure, να σου πω ότι τα νύχια σου θα πρέπει να είναι στην εντέλεια και super ενυδατωμένα. Και αυτό γιατί δεν θα υπάρχει κάποιο flashy χρώμα να τραβάει την προσοχή πάνω στο χρώμα (σκέψου το: ότι συμβαίνει και στο No Make Up Make Up στο πρόσωπο: δεν υπάρχει κάποιο smokey στα μάτια ή ένα πολύ έντονο κραγιόν στα χείλη για να τραβήξει την προσοχή. Και κάπως έτσι κοιτάς με κάθε λεπτομέρεια όλο το πρόσωπο. Την επιδερμίδα!).
Άρα, προτού βάψεις τα νύχια σου με ένα από τα barely there χρώματα που σου προτείνουμε παρακάτω κάνε κλικ εδώ και δες τα βήματα για ένα επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι!

LAST CHANCE INFO: Το No Manicure Manicure ή/και το No Make Up Make Up στα νύχια δεν γίνεται με nude βερνίκια! Σκέψου ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα κάτω από το οποίο θα φαίνεται κάπως η φυσική σου βάση. Κάτι σαν να φοράς… λεπτό μαύρο καλσόν που από κάτω “γράφει” η επιδερμίδα σου και όχι οπάκ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ NO MANICURE MANICURE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ PHOTO…

Read More

And More