Πώς να υιοθετήσεις το trend της πασαρέλας με την χρυσόσκονη στα χείλη και να μην φαίνεται υπερβολικό!

Ένας τυπικός πρόλογος για ένα τέτοιο θέμα θα ήταν: για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-’15 οι σχεδιαστές μας έδειξαν ένα mini trend που είναι η χρυσόσκονη φορεμένη όχι στα μάτια όπως την έχουμε συνηθίσει αλλά στα χείλη. Και μια τυπική δική σου σκέψη θα ήταν: τι μου λέει η συντάκτρια τώρα; Θα φορέσω χρυσόσκονη στα χείλη να πάω πού;

Αλλά να που εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι τυπικότητες και θα σου πω: κάνε μια τρέλα και φόρεσε χρυσόσκονη πάνω στα χείλη σου όπως είδαμε στο show του οίκου Rodarte! Αλλά αυτή την τρέλα θα την υιοθετήσουμε σε νορμάλ πλαίσια! Δηλαδή το αποτέλεσμα να είναι τόσο λαμπερό και trendy όσο πρέπει αλλά και εσύ να αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό.

Με απλά λόγια: πώς θα μεταφέρεις το trend των glittery χειλιών από την πασαρέλα στην καθημερινότητά σου! Και η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας, έκανε πάλι το θαύμα της.

Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo!
Α! Και έρχεται ΠουΣουΚου που σημαίνει ότι είναι η ευκαιρία σου να το κάνεις σε μια από τις επόμενες εξόδους σου! Εγώ, πάντως, σίγουρα ναι!

Read More

And More