Τα μεγαλύτερα top models έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ! Και αυτό θα είναι το hit του Χειμώνα!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα top models με μακριά μαλλιά και extensions! Όμως, κάτι φαίνεται να αλλάζει… Γιατί τα σημαντικότερα top models που περπάτησαν στις εξίσου σημαντικότερες πασαρέλες μας σύστησαν στο νέο τους καρέ. Την αρχή έκανε από πέρυσι η Karlie Kloss. Αλλά αυτές που ακολούθησαν ήταν άπειρες. Και αυτό πρέπει να μας βάζει σε υποψίες: είναι το καρέ το επόμενο μεγάλο hit στα μαλλιά;

Karlie Kloss

/

Στις αρχές της περασμένης χρονιάς η Karlie Kloss έκοψε τα μαλλιά της μακρύ καρέ. Και το haircut έγινε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για την Vogue, έτσι απλά! Λίγο καιρό μετά, οι New York Times έγραψαν ότι το Karlie cut ήταν το κούρεμα της χρονιάς. Και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του ’13 βλέπουμε να επιβεβαιώνονται!

Agyness Deyn

/

Την είχαμε χάσει για μεγάλο διάστημα. Και τώρα, η Agyness Deyn επέστρεψε δυναμικά και με νέα μαλλιά. Καρέ στο ύψος του λαιμού κι ένα γλυκό καστανό χρώμα που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της. Την ευνοεί το γεγονός ότι έχει ολόισια μαλλιά που είναι πολύ εύκολο να στρώσουν σε αυτό το μήκος!

Arizona Muse

/

H Arizona Muse μας αποδεικνύει ότι το μακρύ καρέ μπορεί να ταιριάζει τέλεια ακόμη και στα σπαστά μαλλιά. Αρκεί να κάνεις βαθιά φράντζα και με το πιστολάκι να γυρίσεις τα μαλλιά σου προς τα μέσα.

Constance Jablonski

Η Constance μέχρι πολύ πρόσφατα είχε πλούσια, μακριά μαλλιά με κυματισμούς τα οποία έκοψε και τελικά το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Βέβαια, εκείνη σε αντίθεση με τις υπόλοιπες έκοψε τα μαλλιά της αρκετά πιο κοντά με έντονη φράντζα.

Kel Markey

Νομίζεις ότι δεν έχεις επιλογές αν κόψεις τα μαλλιά σου μακρύ καρέ. Λάθος! Ακολούθησε το παράδειγμα της Kel και όσο είναι νωπά πιάσε πλεξίδες. Τις οποίες θα λύσεις το επόμενο πρωί και θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα!

Read More

And More